Știri

Ce a pățit Loredana Groza când a fost în vizită la Iulia Vântur! „Deci trebuie să plecăm. Pa, de la Mumbai”

Loredana Groza (53 de ani) a fost recent în India, alături de fiica sa, Elena, unde s-a întâlnit cu Iulia Vântur (43 de ani), dar și cu partenerul ei de viață, Salman Khan (58 de ani), cu care este împreună de mai bine de zece ani, notează click.ro.

Într-o postare recentă făcută de artistă pe contul său de Facebook, în momentul a fost în India, putem vedea cum fosta prezentatoare de la PRO TV și Loredana Groza au ieșit seara, ca fetele, la o plimbare prin oraș. Au dorit la un moment dat să ia o ricșă (taxi – n.r) pentru a ajunge la o altă destinație, însă nu s-a putut.

Amuzate din cale afară de ce li s-a putut întâmpla cele două au filmat momentul, ba mai mult le-au spus în câteva cuvinte ce li s-a întâmplat.

„Doarme în mașină, deci trebuie să plecăm. Pa, de la Mumbai”, a spus Loredana Groza cu zâmbetul de buze în dreptul filmulețului său postat pe pagina sa de Facebook, potrivit sursei citate.

Loredana Groza își dorea de foarte mult să ajună în India, astfel că la începutul acestui an și-a luat inima în dinți și a plecat alături de fiica ei. Surpriza cea mai mare a fost atunci când artista s-a fotografiat în compania Iuliei Vântur, care este stabilită acolo de mai bine de zece ani. Cele două au ținut neapărat să împărtășească această reuniune și cu fanii lor din mediul online care s-au bucurat când le-au văzut împreună.

„În sfârșit, de când timp am programat să vin la Mumbai și uite, cine e aici cu mine?”, a spus Loredana Groza, în timp ce se afla alături de Iulia Vântur.

0138
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.