Știri

Irina Fodor a izbucnit în lacrimi când a văzut cu cine se îmbrățișează soțul ei! Răzvan a dat-o de gard

Irina Fodor a avut parte de o surpriză pe vremea în care se afla în Grecia, unde se filma ”Chefi fără limite”. Doar că, surpriză, Răzvan Fodor a preferat să-și îmbrățișeze prima dată prietenul cel mai bun, și nu pe soția sa.

Un moment extrem de emoționant s-a consumat într-o pauză pentru filmările de la ”Chefi fără limite”. Irina Fodor a trăit clipe pe care nu le va uita prea curând! Ea a izbucnit în lacrimi când și-a văzut soțul că a venit într-o vizită-surpriză. Iar prima persoană pe care a strâns-o în brațe a fost Chef Sorin Bontea, prietenul său cel mai bun.

Irina Fodor a izbucnit în lacrimi când a văzut cu cine se îmbrățișează soțul ei

„Când crezi că soțul tău a venit la Chefi fără limite să îți facă o surpriză și îți dai seama că, de fapt, îi era dor de Bontea…😩🤣🤣”, a scris Irina Fodor, pe Instagram, la acea vreme.


Ulterior, prezentatoarea TV și-a strâns în brațe soțul după mult timp în care nu s-au mai văzut. Ea fiind pe meleagurile Greciei de foarte mult timp.

Prinsă în vâltoarea muncii și departe de casă, se gândea la momentul revederii cu familia sa doar când ar fi pășit în România.

0106
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.