Știri

Doliu în familia Clejanilor! A murit tatăl lui Ioniță de la Clejani, Marin Manole. Era unul dintre cei mai autentici lăutari, apreciat de marile nume de la Hollywood

Este doliu în familia Clejanilor! Tatăl lui Ioniță de la Clejani, Marin Manole, a încetat din viață la vârsta de 82 de ani. Tatăl artistului era apreciat în lumea muzicii, fiind considerat o ”legendă”, mai ales pentru că a atras atenția unor nume mari de la Hollywood.

Doliu în familia Clejanilor. Marin Manole, tatăl lui Ioniță de la Clejani a murit la 82 de ani. Marele lăutar legendă, așa cum era cunoscut, a atras atenția până și mai marilor de la Hollywood.

Este durere mare în familia Clejanilor! Marele lăutar, Marin Manole, tatăl lui Ioniță s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Pentru cei ce nu știu, Marin Manole a fost un mare lăutar în anii 70′-80′. Tatăl lui Ioniță de la Clejani a făcut parte din Taraful Haiducilor.

Mai mult decât atât, formația de muzică lăutărească a atras atenția chiar și la Hollywood.

Taraful Haiducilor, apreciat și de străini
Taraful Haiducilor a făcut parte din distribuția filmului The Man Who Cried, alături de Johnny Depp și Cristina Ricci.

Taraful din care făcea partea tatăl lui Ioniță de la Clejani este considerat unul dintre cel mai bun din lume.

După moartea bătrânilor, succesul tarafului s-a risipit cu timpul, însă puținii membri din vechea generație continuă să concerteze pe scenele din străinătate și din România.

La începutul anilor 2000, cele mai renumite ziare ale lumii scriau despre talentele din țara noastră, iar străinii rămâneau impresionați de fiecare dată de capacitatea de improvizație a oamenilor noștri.

084
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.