Magazin

Ritualul magic care te va umple de bani. Minerva dezvăluie cum și când trebuie să îl faci cu ocazia echinocțiului de primăvară. ”Nu aveți nimic de pierdut”

Echinocțiul de primăvară marchează începutul primăverii astronomice. Pe data de 20 martie, ziua este egală cu noaptea, iar astroloaga Minerva spune că acest fenomen astral îți poate influențat foarte mult viața. Iată ce te așteaptă în următoarea perioadă și ce trebuie să faci ca să te umpli de bani.

Ritualul magic care te va umple de bani. Celebra astroloagă spune că în ziua în care are loc echinocțiul de primăvară oamenii au ocazia să urmeze câțiva pași simpli dacă vor să își îndeplinească dorințele.

Ritualul magic care te va umple de bani

Dacă și tu îți dorești să te umpli de bani și să ți se îndeplinească cele mai mari dorințe, în ziua în care are loc echinocțiul de primăvară aprinde o lumânare tip pastilă și să arde bilețelul, pentru a „trimtie dorințele în Univers”.

„Noteți pe o hârtie ce v-ați dori să faceți până la până la echinocțiul de toamnă și împăturiți-o. Luați lumânare, o pastilă din aceea, dacă găsiți mov, excelent, este pentru spiritualitate, verde – pentru bani, galben – pentru sănătate, alb – pentru puritate, ce culoare doriți. Aprenți o pastilă și lăsați-o să ardă. Apoi ardeți bilețelul când s-a ars complet lumânarea. Luați scrumul într-o hârtie și aveți 48 de ore la dispoziție să-l suflați, într-o intersecție, în cele patru puncte cardinale.

Soarele este în conjuncție cu Neptun, iar Neptun este cel care ne face să gândim și să vedem altfel lucruile. Pe de altă parte, mai spune Minerva, Jupiter aflat în conjuncție cu Uranus ne face să avem stări contrastante – ba de tristețe, ba de bucurie.

„Am observat că toți colegii mei sunt amețiți de cap. Nu-și găsesc starea, nu-și găsesc cuvintele, acum râd, acum plâng. În primul rând, Soarele este conjunct cu Neptun, este, oarecum, o conjuncție separantă. Ușor, ușor, Soarele se îndepărtează de Neptun. Dar și Neptun ne pune în situația de a spune și ce nu vrem să spunem, de a vedea altfel lucrurile și de a le gândi altfel. Soarele înseamnă și vitalitate, ne duce mai departe. Dar stările acestea se datorează lui Uranus, care va face acea conjuncție perfectă luna viitoare. Și ne dă dispozițiile schimbătoare” a declarat Minerva.

Astroloaga a ținut să precizeze că începutul primăverii astrale va influența foarte mult și sfera politică.

„Mă uit pe harta României. Casa președintelui formează un careu între Saturn natal și Saturn în tranzit. Nu știu de ce, dar mi se pare că această candidatură la NATO este un mare bluf”, a mai spus astroloaga.

0102
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.