Magazin

Zodia care ar putea să-și piardă job-ul. Vin o serie de ghinioane pentru ea până pe 31 martie. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie poate să sufere un șoc. Alți nativi în schimb se concentrează pe relațiile care le aduc într-adevăr o stare de bine perioada aceasta.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru finalul lunii martie. O zodie poate ajunge într-o situație dură, iar alți nativi își găsesc liniștea.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Scorpionul este cel care poate să sufere un șoc. Nativii acestei zodii sunt influențați de eclipsa de lună.

Pot exista probleme pe partea de sănătate, dar și la locul de muncă. Depinde cum văd lucrurile și dacă într-adevăr, vor să transforme ceva neplăcut, în ceva ”profitabil” pentru ei.

„Săptămâna vine cu noi provocări legate de sănătate sau de carieră, planul social, loc de muncă. Poate fi un impact sau șoc datorită eclipsei de Lună. Unii au neglijat anumite chestiuni care țin de carieră, de plan social. Alții și-au îndreptat atenția către altceva, către o nouă sursă care să le dea stabilitate, să le ofere o nouă temelie pentru viitor”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru aduce vești interesante pentru o zodie

Pentru nativii din zodia Săgetător, astrologul are vești ceva mai bune. Cei născuți sub acest semn zodiacal caută să stea în jurul oamenilor la care țin.

Le e dor de anumite persoane și parcă se întorc în timp. Și este și normal acest lucru, astfel că este bine să meargă acolo unde se simt cu adevărat fericiți. Aceasta este cea mai corectă alegere.

„Toate drumurile duc la Roma! Adică străinătate, copii, acolo unde sunt sentimentele, dragostea, familia. Relațiile de familie trebuie să fie foarte strânse, indiferent de locul în care vă aflați. E presiune, dor de copilărie, de mama care stă în poartă, de rude, de vatra satului, de tradiții care sunt foarte importante. Adică de rădăcinile adânc înfipte”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

090
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.