Știri

Horoscop Cristina Demetrescu: 3 zodii sunt în primejdie

Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice pentru prima jumătate a lunii aprilie, în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV. Potrivit astrologului, eclipsa totală de soare din 8 aprilie și Mercur retrograd în zodia Berbec impulsionează zodiile să-și asculte instinctul. Va fi o perioadă în care trebuie să valorificăm la secundă fiecare oportunitate.

Următoarele trei săptămâni sunt influențate astrologic de Mercur retrograd în Berbec, zodia vitezei. Dacă eclipsa totală de soare din 8 aprilie ne îndeamnă să avem curaj și să luăm inițiativă, mercur temperează impulsurile acestea, protejându-ne, în anumite contexte, de diverse întâmplări mai puțin plăcute.

Pentru nativii curioși și cu un spirit explorator, perioada care urmează este grozavă atât să descopere lucruri noi, cât și să-și pună ideile creative în practică. Cert este că totul depinde de noi. Mai exact, nici oamenii din jur și nici circumstanțele nu ne vor împinge de la sine să realizăm ce ne propunem, totul depinde exclusiv de voința noastră.

Berbec

Berbecii sunt foarte expuși eclipsei totale de soare din 8 aprilie. Asta înseamnă că este momentul perfect să bage cheia în contact și să plece într-o direcție, să ia o decizie. Dacă unii știu exact de ce și unde se îndreaptă, alții încă se tem de necunoscut. Chiar și așa, acesta este momentul cheie să facă un pas înainte. E acum ori niciodată!

Taur

E începutul sfârșitului pentru Tauri, lucru care îi poate avantaja și dezavantaja simultan. În spatele cortinelor se întâmplă lucruri despre care ei nu știu. Această eclipsă le va arăta cine le este prieten sau dușman, dar și ce lucruri le-au fost ascunse până acum. Din punctul de vedere al sănătății, pot experimenta recidive ale unor probleme respiratorii.

Gemeni

Gemenii pot fi invitați la un eveniment mare, cu mulți participanți, și o persoană importantă va intra în viața lor. Atenție în perioada următoare la ieșirile impulsive și la gafe. Niciodată nu știi în ce context vei reîntâlni persoana pe care ai înjurat-o în trafic, s-ar putea chiar să fie noul tău șef!

Rac

Apar schimbări profesionale în viața acestor nativi. Racul are toate șansele să-și schimbe serviciul sau funcția în companie. Poate fi chiar propus spre o promovare. Chiar dacă vă e teamă, e momentul cheie să vă asumați noi responsabilități.

Leu

Pentru Leii mai expansivi, lucrurile se desfășoară la depărtare, pot călători. Alți Lei mai refractari s-ar putea să întâmpine blocaje și nemulțumiri în ceea ce-și doresc să realizeze.

Fecioară

Fecioarele organizate și curajoase au parte de schimbări majore. Eclipsa de soare este un factor declanșator pentru Fecioarele care știu ce anume vor să schimbe. Celor care nu sunt pregătite pentru o schimbare s-ar putea să nu le pice bine acest lucru.

Balanță

Liberul arbitru este redus în ceea ce privește Balanțele. Balanțele aflate în relații consumate s-ar putea să experimenteze un dezechilibru în cuplu. La polul opus, Balanțele aflate la începutul unei relații se pot aștepta la o cerere în căsătorie.

Scorpion

În perioada următoare, Scorpionii s-ar putea confrunta cu alergii, accidentări, răni, sinuzite sau alte probleme respiratorii. În ciuda acestora, vor rămâne activi atâta timp cât se dedică unor proiecte personale sau profesionale independente.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să se modifice în raport cu ceilalți, în special cu copiii lor. Trebuie să accepte că cei mici s-au maturizat și să le ofere libertatea de care au nevoie. Săgetătorii tineri parcurg o epocă interesantă și au toate șansele să-și cunoască marea dragoste.

Capricorn

Capricornii ori își schimbă domiciliul, și poate se și împroprietăresc cu această ocazie, ori își reîmprospătează actuala locuință. În paralel, acești nativi intră în contact cu sinele lor divin.

Vărsător

Dacă au talent și idei, pot începe să scrie o carte. Dacă nu au, pot începe să citească o carte care le va schimba viața.

Pești

Nivelul de trai al Peștilor se îmbunătățește. Nu neapărat printr-un venit mai mare. S-ar putea ca un proiect personal să ia avânt sau să fie anunțați că primesc o moștenire. În orice caz, unele griji financiare dispar.


Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală

0109
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.