Știri

Vești proaste pentru milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu plata pensiilor pe luna aprilie! Va fi prăpăd

În mod normal, pensionarii care au optat să primească pensia pe card ar primi banii în jurul datei de 12 aprilie 2024, ţinând cont că ziua respectivă pică într-o vineri.

În cazul celor cărora pensiile le sunt aduse de poștași, banii ar putea sosi oricând în intervalul 1-15 aprilie, în funcție de modul în care autoritățile centrale vor distribui banii și de modul în care se organizează poștașii din fiecare localitate.

Există și posibilitatea ca plata pensiilor să fie făcută cu câteva zile mai târziu în aprilie, ceea ce s-ar putea să nu fie neapărat un lucru rău pentru pensionarii care, cel mai probabil, vor trebui să „tragă de bani” până după Paște.

Pe de o parte, pentru că pensiile sunt plătite pe card în jurul datei 12 a lunii, există posibilitatea ca anumite pensii să intre pe card tocmai în săptămâna 15-19 aprilie 2024.

Pe de altă parte, specialiştii atrag atenţia că protestele iniţiate de poştaşii din întreaga țară ar putea duce la o întârziere a datei la care aceştia duc pensiile seniorilor care au optat să încaseze banii prin intermediul factorilor poştali, notează gandul.ro.

037
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.