Știri

„Vom fi cinci!” Theo Rose și Anghel Damian, din nou părinți? Cei doi sunt pregătiți să-și mărească familia

Theo Rose și Anghel Damian sunt fericiții părinți ai unui băiețel de aproape un an, pe nume Sasha. Cei doi nu exclud varianta ca familia lor să devină și mai mare și să formeze o formulă de 5.

În cadrul unui podcast, Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre o posibilă extindere a familiei lor cu încă 2 copii. Acesta este un vis de-al actorului, iar cântăreața nu pare să se opună deloc.

Anghel Damian își dorește o formulă de 5. Actorul recunoaște că mereu l-a fascinat ideea de 3 frați într-o familie, exemplu pe care l-a văzut și la partenera sa, Theo Rose.

„Anghel a spus la un moment dat că formula noastră va fi de 5. Vom fi 5. Noi 2 și 3 copii. Și eu i-am scris acolo lui Sasha, în jurnal, că dacă o să mai aibă 2 frați, s-a împlinit profeția lui Anghel. Îi place la mine în familie, unde suntem 3 frați,” a spus Theo Rose în timpul podcast-ului.

„Am avut și eu pe partea mamei, sora ei avea tot 3 copii, verișori cu mine, dar au fost ca niște frați pentru mine și mi-a plăcut dintotdeauna formula asta de 3, mi s-a părut frumoasă.

Asta fiind întotdeauna acolo în oglindă, două fete și un băiat în mijloc, aici sunt doi băieți și o fată în mijloc, dar se întâmplă ceva. Genul ăsta de relații sunt cu totul speciale,” a mărturisit și Anghel Damian.

Theo Rose a făcut o dezvăluire emoționantă. Se pare că artista deține un jurnal personal, dedicat în special micuțului Sasha. Acolo, vedeta notează tot ce se petrece în viața de cuplu, dar în paralel scrie și detalii din viața de familie, pentru ca Sasha, atunci când va crește, să citească și să realizeze tot ceea ce s-a întâmplat cât el era în burtica mamei și a apărut în viețile celor doi îndrăgostiți.

063
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.