Știri

Portalul eclipselor se apropie de final. IMPACT pozitiv pentru aceste 4 zodii! Eclipsa de Soare aduce bogăție și abundență

Patru dintre zodii vor avea parte de un succes răsunător în următoarea perioadă, iar acest lucru se datorează faptului că portalul eclipselor este foarte aproape de sfârșit.

Eclipsele apar în perechi, iar perioada dintre prima și a doua se numește portalul eclipselor. În timpul acestui interval, influența Lunii este eclipsată de evenimente haotice pe care portalul eclipselor ne încurajează să le înfruntăm. Primul portal de eclipse al anului este cuprins între 25 martie și 8 aprilie 2024, începând de la eclipsă de Lună plină în Balanță și terminând cu o eclipsă solară totală în Berbec.

Portalul eclipselor din 2024 probabil va aduce rezultate pozitive pentru aceste 4 zodii
Taur

Portalul eclipselor din acest an va fi mai ușoară decât în ultimii ani. Stagiunile de eclipse din 2021 și 2023 au cauzat turbulențe în finanțele tale. Acum, ești liber de influența lor și lucrezi pentru a aplica lecțiile învățate pentru a-ți reconstrui viața. Cu Jupiter în Taur neafectat, s-ar putea să te simți mai optimist și deschis la creștere. Folosește eclipsa lunară în Balanță pe 25 martie pentru a reflecta asupra rutinelor tale și a direcției vieții tale. Apoi, în timpul eclipselor solare în Berbec pe 8 aprilie, concentrează-te să treci peste eșecurile trecute și să îmbrățișezi noi oportunități.

Leu

În timpul portalului eclipselor din 2024, ghizii tăi te sfătuiesc să-ți hrănești creativitatea și inspirația interioară. Poate ai luptat cu temeri legate de judecata celorlalți, dar există speranță pentru schimbări majore înainte. Această perioadă ar putea aduce idei noi sau modalități de a te conecta cu ceilalți, ceea ce te-ar putea inspira. Stelele se aliniază pentru a clarifica problemele la care te-ai gândit, aducând o senzație de pace și încredere înainte de a merge mai departe. Fii atent la intuiția ta după eclipsa de Lună din 25 martie și folosește cunoștințele dobândite pentru a lua decizii solide după eclipsa solară de pe 8 aprilie.

Scorpion
Portalul eclipselor nu este atât de intens ca în anii precedenți. La fel ca și Taurul, eclipsele din 2021 până în 2023 au afectat finanțele tale, valorile, angajamentele și limitele. Acum, că ai lucrat pentru a înțelege ce te determină să fii cel mai bun, poți folosi această cunoaștere pentru a construi relații mai puternice cu ceilalți. Aceste eclipse te îndrumă indirect către parteneriate mai bune, iar orice schimbare în relații în acest timp este destinată să se întâmple. După eclipsa lunară de pe 25 martie, lasă trecutul și abordează noi experiențe, ducând la o redobândire a scopului în timpul și după eclipsa solară de pe 8 aprilie.

Vărsător
Portalul eclipselor încurajează o mentalitate proaspătă, așa că fii atent la coincidențele semnificative în următoarele două săptămâni. Ia în considerare să-ți notezi visele în timpul acestor eclipse. Acestea ar putea oferi perspective profetice despre conexiunile tale sociale și oportunitățile de creștere. S-ar putea să te simți inspirat să îmbrățișezi un nou rol de lider, provocându-ți zona de confort. Reia vechile visuri și pasiuni – este chemarea ta adevărată ascunsă acolo? Renunță la îndoiala de sine și pregătește-te pentru conversații importante cu cei care pot ajuta să-ți împărtășești ideile cu lumea în timpul și după eclipsa solară de pe 8 aprilie.

039
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.