Magazin

Cum tratăm acneea severă. Leacul Lidiei Fecioru: ”E foarte bun antiseptic și usucă imediat”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecirou a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre un leac foarte eficient împotriva acneeei severe.

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, copacul de ceai este eficient în tratarea acneei.

”Le-am zis să nu uite despre chestia aia cu liliacul că-n florește, acuma să-și facă tinctura de liliac, că e foarte importantă așa și voiam să spun despre coșurile alea care sunt ca un fel de furunculoză.

E foarte bun ceaiul, și băut, și pus și comprese, copacul de ceai, așa se numește.

Îl găsim la plafar și putem bea tinctura câte cinci, șase, 10 picături de ulei de tinctură, practic de ulei esențial este sau ne putem unge cu el pe locurile astea, pentru că e foarte bun antiseptic și usucă imediat”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Greşeli pe care le facem în relaţie. Lidia Fecioru: „Asta îl bagă pe partener în ceață”

Mulți experți în relații afirmă că femeile, uneori fără să-și dea seama, utilizează anumite tactici sau comportamente care pot afecta relația în mod negativ pe termen lung. Lidia Fecioru a prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” câteva dintre aceste greşeli.

„Noi nu le socotim greșeli de multe ori. De multe ori sunt arme psihologice (…). Noi avem impresia că poate controlăm situația, că poate cumva o influențăm.

Dar nu se întâmplă nimic, pentru că ele de fapt fiind repetitive încep să fie greșeli pe care după aceea greu le mestecăm”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Prima greșeală şi poate cea mai mare ar fi că femeile trec adesea de la o stare la alta. „Tendința asta de a trece de la o stare la alta de obicei îl bagă pe partener în ceață”, spune Lidia Fecioru.

Un alt aspect semnificativ este incapacitatea de a comunica eficient nevoile.

O greșeală pe care tind să o facă multe femei într-o relaţie are legătură cu nemulțumirea din viața de zi cu zi. Se plâng mult prea mult, de mult prea multe lucruri mărunte.

O altă greșeală pe care o fac femeile este că nu îşi ascultă partenerul, deci nu există dialog. Faptul că se pune presiune pe umerii cuiva nu este deloc util pentru o relație, spune Lidia Fecioru.

Multe femei nu îşi recunosc frumuseţea. Este şi asta o mare greşeală!

Multe se plâng de modul în care arată corpul lor, chiar în fața partenerului. E total greşit, a opinat Lidia Fecioru.

083
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.