Știri

Din păcate, e adevărat. Este vorba despre Viorica de la Clejani. S-a întâmplat după operație

Viorica de la Clejani a trecut prin momente dificile. Artista a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat 3 ore. Cum se simte acum. Cântăreața a făcut publice primele imagini de pe patul de spital.

Viorica de la Clejani este activă în mediul online, acolo unde ține legătura cu fanii ei și îi pune la curent cu lucrurile care se întâmplă constant în viața ei. De această dată, artista a anunțat că a ajuns pe patul de spital și că a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Prin intermediul unei postări pe pagina personală de socializare, Viorica de la Clejani a anunțat că a suferit o intervenție chirurgicală la piciorul stâng. Operația ar fi durat trei ore, timp în care a fost pe jumătate anesteziată, și a văzut și a auzit tot.

Cântăreața a dezvăluit că a făcut procedura medicală la Spitalul Universitar de Urgență București, în cursul zilei de ieri.

„Ieri am suferit o intervenție chirurgicală la piciorul stâng. Am fost jumătate anesteziată, am văzut tot și am auzit tot timp de 3 ore. Atât a durat operația!

D-na dr. Matișan Eugenia, sunteți extraordinară, d-na director Cora Pop, m-ați făcut să mă simt ca acasă, d-na Bobocea Alina vă mulțumesc, d-le manager Cîrstoiu Cătălin, medic ortoped și candidat la Primăria Capitalei, ați fost alături de mine în tot acest proces. Mă înclin în fața domniilor voastre și vă mulțumesc din inimă! Întâi e Dumnezeu și apoi D-vs-tră!

Acum sunt bine, sunt acasă alături de soțul meu și de cățelușii mei, în luna de miere! Așa mi-au zis domnii doctori: „Stai cuminte, cu piciorul-n sus, nici o treabă prin casă, nici măcar o mâncare să nu gătești, ca să te recuperezi repede!

Așa voi face, că avem treabă, frate:

5 Mai, în seara de Paște, „Concert Smecher” alături de Carmen Chindriș, la Oncești-Maramureș!
6 Mai în Premieră la Vente-Gura Humorului un Mega-Concert!
12 Mai GrillFest- Lagoo Snagov.
17 Mai Beraria H…. și tot așa!

Să fim sănătoși că asta este cel mai important! Vă pup! Și aveți grijă de sănătatea voastră!!!”, a fost mesajul scris de Viorica de la Clejani, pe Instagram.

Așadar, artista se simte bine acum, este deja acasă. S-a declarat mulțumită de serviciile medicale și chair a apreciat profesionalismul medicilor.

Sunt împreună de mai bine de trei decenii și fac echipă și pe plan personal, dar și pe plan profesional. Întrebat despre soția lui, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Ioniță de la Clejani a spus că partenera lui de viață este prințesă și că totul se învârte în jurul ei.

”Totul se învârte în jurul ei. Este prințesa noastră, este diva noastră. Este, cumva, întruchiparea tuturor lucrurilor pe care eu le-am simțit și trăit de-a lungul timpului, Dacă nu era Viorica, mi-era foarte greu să exprim și să pun în scenă ceea ce simt. Viorica de la Clejani este vocea inimii mele. Nu este soția mea, este vocea inimii mele și a tot ceea ce am înmagazinat din copilăria mea și până în prezent. Nu e deloc ușor cu Viorica, pentru că, așa e ea. Fac câte un text și îl pun pe masă, dacă se trezește, îl citește și începe să danseze pe acolo, ăla e direct succes, dacă nu îl ia în seamă, nici nu continui. Viața nu e mereu roz. Avem și momente în care suntem mai jos și momente în care ești mai sus, despre bucuria de a trăi”, a spus Ioniță de la Clejani la Antena Stars.

050
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.