Știri

Cele 3 zodii care pot divorța în mai 2024. Ei sunt nativii care vor suferi cumplit

Dragostea este mereu imprevizibilă. Uneori poți simți că plutești deasupra unui nor, iar alteori vei simți că te prăbușești. Ei bine, anul 2024 vine cu schimbări drastice pe plan sentimental pentru anumite zodii.

Și cum schimbarea nu vine neapărat cu lucruri bune, iată mai jos topul celor 3 nativi care vor pune capăt căsniciilor lor până la finalul lunii mai.

Luna mai anunță schimbări radicale pentru câteva dintre semnele zodiacale. În timp ce pentru unele, transformările vor fi pozitive, totuși, pentru altele va fi total opusul. Crezi că a venit timpul ca tu și partenerul tău să puneți capăt relației pentru totdeauna? Vezi dacă te afli printre cele trei zodii care vor trece printr-un divorț înainte de Paște.

Fecioarele vor suferi cumplit după divorțul de partener

Pentru cei născuți în zodia fecioară, dragostea este adesea un lucru frumos, dar uneori poate fi și dureros. Se pare că lucrurile în relația de cuplu nu merg așa cum au sperat. În cazul lor, motivul despărțirii poate fi infidelitatea sau lipsa de afecțiune. În ultima vreme, acești nativi nu și-au mai arătat dragostea față de partener, ci mai degrabă au fost preocupați de persoane noi.

Balanța a ajuns la capătul răbdării în căsnicie

Acest semn zodiacal spune că poate ajunge la extreme atunci când vine vorba de căsătorie. Deși credința balanței în dragoste este puternică, refuză să facă față provocărilor sau conflictelor, drept pentru care nu ajunge niciodată să rezolve problemele din relația de cuplu. Nativii acestei zodii se simt tensionați în această perioadă și sunt pe cale să ia o decizie pentru care s-ar putea să le pară rău mai târziu.

Peștii vor divorța fără regrete

Atunci când vorbim despre pești, clar ne gândim la sensibilitate, dar și la multă încăpățânare. Nu-i poți întoarce din drum nici măcar dacă se simt doborâți de suferință. De obicei, dacă acești nativi decid să se căsătorească, e aproape sigur că vor divorța.

Se pare că această zodie este pe cale să ia o decizie în următoarele săptămâni, deoarece partenerul nu îi mai intră deloc în grații. Fie că este vorba de minciună, infidelitate sau pur și simplu relația lor începe să scârțâie, peștii se lasă ghidați de intuiție și decid să se despartă de actualul partener.

068
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.