Media

Cine este și cum arată Grațiela, văduva lui Costel Corduneanu, cu 20 de ani mai tânără decât el. Cei doi s-au căsătorit în 2023

Este zi de doliu în lumea interlopă. Astăzi, 15 aprilie, Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iaşi şi şeful clanului Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață. Decesul bărbatului a venit pe fondul unor probleme de sănătate ce îl măcinau de ceva timp. Moartea interlopului a venit ca o lovitură puternică pentru familie, mai ales pentru Grațiela Cercel, cea care îi devenise soție anul trecut.

Costel Corduneanu, temutul interlop, a murit. Acesta se confrunta de multă vreme cu unele probleme de sănătate, care acum i-au adus sfârșitul. Liderul clanului Corduneanu din Iași se afla internat de mai multe săptămâni într-un spital din Târgul Mureş, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la cord.

Cine este soția lui Costel Corduneanu

Costel Corduneanu a încetat din viață recent și a lăsat în urmă o familie frumoasă. Cea mai afectată de moartea liderului interlop este chiar Grațiela Cercel, femeia care anul trecut îi devenise soție. Bruneta era cu 20 de ani mai tânără decât soțul ei, însă acest aspect nu le-a împiedicat povestea de iubire.

După ce a trecut printr-un divorț, Costel Corduneanu a decis să mai dea o șansă iubirii atunci când a cunoscut-o pe Grațiela Cercel. Cu 20 de ani mai tânără ca interlopul, bruneta a reușit să îl cucerească, iar anul trecut cei doi au ajuns în fața altarului.

Aceștia au făcut nunta anul trecut în luna iunie, iar evenimentul a fost unul restrâns. Deși Costel Corduneanu era foarte cunoscut în lumea interlopă și toată lumea se aștepta ca nunta să fie una cu fast, cei doi au decis ca la eveniment să participe doar familia și prietenii apropiați. Șeful clanului Corduneanu și soția lui trebuiau să sărbătorească în doar două luni un an de la căsătorie, însă soarta a avut alte planuri pentru ei.

Costel Corduneanu a murit

Astăzi, 15 aprilie, Costel Corduneanu s-a stins din viață. Anunțul trist al decesului a fost făcut public de către unii membrii ai familiei, care au transmis mai multe mesaje de condoleanțe în mediul online. Decesul liderului de clan a venit pe fondul unor probleme de sănătate ce îl măcinau de ceva timp.

Chiar la începutul lunii martie a acestui an, Costel Corduneanu a fost la doar un pas de moarte, însă o intervenție chirurgicală de ultimă oră l-a readus pe linia de plutire. La acel moment, bărbatul ar fi suferit o operație grea pe inimă, la finalul căreia chirurgul ar fi afirmat că interlopul și-ar fi putut da ultima suflare în cazul în care nu ar fi intervenit.

Deși starea acestuia părea destul de gravă încă de la acea vreme, Grațiela Cercel, soția interlopului, se arăta încrezătoare și dădea asigurări că stare lui este una bună și că în curând o să își revină.

„Costel nu este așa de grav, e adevărat, nu vă mint, a fost operat, dar totul decurge bine, este normal. Se recuperează încet, încet, e o operație de inimă, până la urmă. Toată lumea știe că era propus spre transplant de inimă, era pe listă de doi ani.

Acum a ajuns în punctul în care trebuia să facă operația. Dar în niciun caz nu se zbate între viață și moarte. Costel nu se agață de niciun fir de ață, este bine, este stabil, a trecut prin operația respectivă cu bine, se recuperează, că nu-i operație de apendicită, totuși”, spunea Grațiela

076
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.