Știri

Credit pentru pensionari vs. credit rapid online pentru salariați. Ce condiții trebuie să îndeplinești la Biroul de Credite Rapide

În ultimii ani, instituțiile financiar nebancare au câștigat teren în domeniul de creditare autohton, datorită soluțiilor flexibile pe care le oferă celor care vor să acceseze împrumuturi rapide. De la credite pentru nevoi personale până la împrumuturi pentru rezolvarea unei situații urgente, IFN-urile sunt o opțiune avantajoasă pentru cei care au nevoie rapidă de bani. Biroul de Credite Rapide este o instituție financiar nebancară înregistrată la Banca Națională a României care oferă împrumuturi atât angajaților, cât și pensionarilor. Care sunt condițiile pe care pensionarii și salariații trebuie să le îndeplinească pentru a obține un împrumut de la Biroul de Credite Rapide și care sunt avantajele unui astfel de credit?

Tipuri de împrumuturi pe care le oferă IFN-ul Biroul de Credite Rapide

La Biroul de Credite Rapide pot solicita împrumuturi angajații din diverse domenii profesionale, dar și pensionarii. Astfel, tipurile de împrumuturi oferite de Biroul de Credite Rapide sunt:

  • Credit pentru sectorul medical

  • Credit pentru ISU, Poliție și Armată

  • Credit pentru angajații din învățământ

  • Credit pentru cabinete medicale

  • Credit nevoi personale

  • Credit pentru pensionari

Avantajele creditelor rapide online de la Biroul de Credite Rapide pentru pensionari și salariați

Avantajul principal al acestor credite constă în faptul că sunt acordate rapid, chiar și în condițiile unui istoric negativ. Dacă ești salariat, poți obține până la 10.000 lei credit nevoi personale, iar dacă ești pensionar, suma care îți poate fi acordată depinde de valoarea pensiei. Ratele sunt fixe, iar perioada maximă de rambursare a creditului este de 60 de luni.

Iată și alte avantaje ale unui împrumut de la Biroul de Credite Rapide:

  • Cererile de credit sunt procesate în câteva ore, pe baza documentelor furnizate (carte de identitate, fluturaș de salariu, extras de cont care atestă venitul lunar sau talonul de pensie), iar după semnarea contractului, suma solicitată și acordată este virată în contul tău bancar, în aceeași zi.

  • Nu este nevoie să te deplasezi la sediul instituției – totul se desfășoară online, inclusiv trimiterea documentelor.

  • Nu există comisioane de acordare, administrare a creditului sau de rambursare anticipată. Tot ce trebuie să faci este să îți plătești ratele la timp.

  • Dobânzile sunt avantajoase, variabile în funcție de valoarea împrumutată și de tipul de credit accesat, iar ratele sunt fixe.

  • Dacă ai nevoie de ajutor pentru completarea cererii de credit pentru pensionari, ai parte de sprijin din partea consilierilor Biroului de Credite Rapide, astfel încât tot acest proces să fie cât mai confortabil pentru tine.

Credite pentru pensionarii cu pensii mici. Cum obții un împrumut de la Biroul de Credite Rapide

Dacă ești pensionar înregistrat în sistemul public de pensii și ai nevoie de un împrumut, poți obține un credit în condiții avantajoase de la Biroul de Credite Rapide. Sunt acordate chiar și credite pentru pensionari cu pensii mici. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul online de pe Biroul de Credite Rapide  sau să suni la numărul 0219908 și vei fi contactat în scurt timp de un consultant, care va analiza solicitarea ta și îți va oferi sprijinul de care ai nevoie în obținerea creditului. Ai nevoie doar de două documente – talonul de pensie și cartea de identitate. Suma pe care o poți împrumuta va fi calculată pe baza talonului de pensie. Astfel, în funcție de valoarea pensiei tale, ți se va comunica suma maximă ce îți poate fi acordată. De asemenea, vei primi banii împrumutați pe cardul tău bancar, în aceeași zi în care este aprobată solicitarea. În contractul pe care îl vei semna la acordarea împrumutului vor fi specificate data stabilită pentru achitarea ratei lunare, precum și numărul de rate pe care le ai de achitat, astfel că vei avea de la început toate detaliile cu privire la creditul tău. Banii pot fi folosiți pentru orice dorești, inclusiv renovări sau bilete pentru vacanță, fără a fi nevoie să justifici cheltuielile.

Așadar, principalele avantaje ale împrumuturilor oferite de Biroul de Credite Rapide sunt procesarea rapidă a cererilor, dobânzile avantajoase și absența comisioanelor ascunse. De asemenea, pentru pensionari, Biroul de Credite Rapide oferă soluții personalizate, inclusiv pentru cei cu pensii mici, fără a impune restricții asupra utilizării fondurilor. Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, descoperă opțiunile puse la dispoziție de Biroul de Credite Rapide!

069
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.