Știri externe

Doi papagali vorbitori au fost martori la un proces de divorț. Păsările au dezvăluit înfidelitatea soției pârâtului. Ce a decis judecătorul

Un turc a venit în fața judecătorului într-un proces de divorț cu doi papagali pe umeri, aceștia fiind martorii pe care îi invoca în cazul său. Avocatul reclamantului a dezvăluit că papagalii repetau întruna o propoziție care a condus la descoperirea înșelăciunii: „Soțul meu nu este acasă, vino!”.

A venit cu papagalii ca martori în procesul de divorţ. Avocatul reclamantului, Ted Buckland, a distribuit o imagine care îl prezintă pe clientul său cu doi papagali pe umeri: „Urmează să ascultăm martorii în cazul clientului nostru, care a aflat ca a fost înșelat datorită papagalilor săi care repetau întruna: Soțul meu nu este acasă, vino!”. Acest caz neobișnuit a atras atenția publicului, iar prima audiere la tribunalul din Istanbul s-a încheiat cu amânarea procesului pentru o dată ulterioară, scrie Libertatea.

Incidente similare, în care animalele sunt implicate ca martori, au avut loc și în alte țări. Într-un caz din Vietnam, o femeie a aflat despre aventura soțului său cu menajera datorită papagalului său, care repeta conversațiile dintre cei doi. Această descoperire a condus la înaintarea divorțului și la utilizarea unei camere ascunse pentru a surprinde dovezi.

În altă situație inedită, în India, un papagal a fost considerat martor principal într-un caz de crimă și a oferit detalii care au contribuit la condamnarea a doi bărbați la închisoare pe viață pentru uciderea unei femei. Aceste exemple demonstrează că, în unele situații, animalele pot juca un rol neașteptat în procesele judiciare.

046
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.