Magazin

Se schimbă radical foaia pentru 4 zodii. Nu s-a mai întâmplat așa ceva din 1941

Descoperiţi cine se va simți ca Cenușăreasa în a doua jumătate a lunii aprilie. Va fi un timp de surprize fericite pentru aceste semne norocoase.

Pe 20-21 aprilie, Jupiter cel generos face conjuncție cu Uranus cel surprinzător în Taurul iubitor de lux. Acest eveniment ceresc remarcabil va aduce răsturnări uimitoare de situație pentru mai multe zodii, indiferent de statutul lor de muncă sau venituri. Continuați să citiți pentru a descoperi cine se va simți ca o Cenușăreasă în a doua jumătate a lunii aprilie. Va fi un timp de surprize fericite pentru aceste semne norocoase.

Berbec

Uranus a cauzat multor Berbeci perioade de belșug și foamete. Aceasta se va schimba în a doua jumătate a lunii aprilie, când această planetă imprevizibilă se aliază cu Jupiter cel generos în casa a 2-a a veniturilor dobândite. Atunci când se întâmplă acest lucru, bogăția va sosi dintr-o sursă complet neașteptată. Din fericire, Berbecul este dornic să-și îmbrățișeze norocul și va folosi această sumă neașteptată pentru a face investiții pe termen lung care îi vor oferi o măsură mai mare de libertate.

Taur
Taurul a așteptat cu răbdare să îi ajungă corabia la mal. Abilitatea Taurului de a se lăfăi în lux este nemărginită. Resursele pentru a-și satisface capriciile vor veni în valuri, permițând acestei zodii să cumpere o proprietate imobiliară, să cheltuie sume mari pe produse de toaletă scumpe și să cumpere lucrări de artă frumoase. Investiția într-o schimbare totală de aspect este, de asemenea, posibilă.

Horoscop aprilie Balanță
Conjuncția astrală Jupiter-Uranus poate elibera Balanțele de o datorie considerabilă, deoarece are loc în Casa a 8-a a Resurselor Partajate. Iertarea împrumuturilor pentru studenți, o moștenire mare sau câștigul la loterie se numără printre modalitățile prin care această zodie poate obține independență financiară. Plata cardurilor de credit va reduce anxietatea acestui semn, permițându-i să se bucure pe deplin de lucrurile frumoase din viață. O relație tumultoasă se va stabiliza, de asemenea, odată ce sănătatea financiară a Balanței este restabilită.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

0137
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.