Știri

Cristina Neagu este în doliu. Nu-și poate reveni din plâns

Tatăl handbalistei Cristina Neagu a murit. CSM București a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina oficială de Facebook.

Cristina Neagu este în doliu. Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe Cristinei Neagu, al cărei tată a decedat.

„Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în suferinţa provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, ‘Săgeata Albastră’. Strângem rândurile alături de căpitanul nostru! Condoleanţe, Cristina!”, a transmis CSM Bucureşti.

Tatăl handbalistei, Constantin Neagu, avea 68 de ani. Momentan, nu se cunosc mai multe informații cu privire la cauza decesului a tatălui Cristinei Neagu.

Tatăl Cristinei Neagu a şi fost înmormântat. Constantin Neagu avea doar 68 de ani, iar ceremonia a fost una extrem de discretă și la care au participat doar cei din familie.

Niciun reprezentant de la Federația Română de Handbal sau de la CSM București nu a fost prezent la nefericitul eveniment care a avut loc la Domnești, cimitirul Ghencea II.

Jucătoarea în vârstă de 35 de ani trebuie să își revină cât mai repede pentru a putea face deplasarea la meciul din Liga Florilor pe care CSM București îl dispută duminică, 21 aprilie, în deplasare la Suceava.

052
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.