Știri

Prima declarație a lui Chef Cătălin Scărlătescu după ce Pro TV a anunțat întoarcerea celor trei la Master Chef

Bucurie mare pentru fanii celor trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pro TV a anunțat oficial că cei trei se întorc la Master Chef pentru a juriza sezonul 9 al emisiunii.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost primul care a făcut și-o declarație

Cătălin Scărlătescu a fost primul care a făcut o declarație imediat după ce Pro TV a anunțat întoarcerea sa și a celor doi prieteni al lui la Master Chef.

Acesta a postat o fotografie cu el, Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu la descrierea căreia a scris „Înapoi în viitor”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Scarlatescu (@chef_catalin_scarlatescu)

Pasiunea lui pentru arta culinară depășește orice imaginație, iar de fiecare dată a arătat că bucătăria este un teren fără limite atunci când vorbim despre gusturi. Revenirea într-un nou sezon MasterChef este pentru Chef Cătălin Scărlătescu la fel ca întoarcerea la locurile natale: „Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”.

0103
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.