Știri

5 zodii care dau lovitura până la final de săptămână cu Mihai Voropchievici: „Veți câștiga pe toate planurile, iar reușita va fi una excepțională”

Cinci nativi vor avea noroc în următoarele zile.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

Sunt pe cale să renască deoarece săptămâna trecută au fost căzuți. Erau visători și asta înseamnă că renașterea și reînnoirea lor

vor da un sens benefic tuturor lucrurilor, dar aveți nevoie de libertate ca să vă puteți încărca bateriile și să vă salvați dintr-o situație dificilă pe care ați provocat-o voi cu o săptămână anterioară.

Întoarcerea unei persoane pe care nu ați mai văzut-o de mult vă face o mare bucurie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Se spune că luna aprilie este favorabilă balanțelor și berbecilor. Balanțele au carte excelentă și cea mai bună.

Simbolizează reușita și este momentul în care orice ați întreprinde voi, Balanțele, deznodământul va fi fericit.

Veți câștiga pe toate planurile, iar reușita va fi una excepțională. Cei tineri și singuri s-ar putea să dea de o dragoste cu multă adorație. O întâlnire superbă în cadrul unei reuniuni, iar de aici, uniune, fericire și recompensă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Capricornii își iau elan, pornesc în zbor. Au sentimente altruiste, pozitive. Fac cadouri din toată inima.

Se bucură de influxuri benefice, iar datorită acestor lucruri vor apărea niște schimbări rentabile pentru ei. Întoarcerea unei persoane vă va bucura foarte mult.

Cei care nu sunt într-o relație vor fi nevoiți să facă primul pas. Prietenii din jur vă vor sprijinii și se va întâmpla ceva frumos într-o evoluție a noii relații.

0220
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.