Știri

Elevii intră în vacanța de primăvară peste câteva zile! Când se reîntorc la cursuri

Elevii intră în vacanța de primăvară peste câteva zile. Mai exact, vacanța de primîvară începe sâmbătă, 27 aprilie 2024.

Însă, elevii din numeroase școli ar putea finaliza cursurile mai devreme, deoarece există unități de învățământ care au planificat săptămâna ”Școala Altfel” în intervalul 22-26 aprilie.

Elevii și preșcolarii se vor întoarce la cursuri pe data de 8 mai, după Sărbătorile Pascale.

Modulul 5

cursuri de luni, 8 mai 2024 până vineri, 21 iunie 2024;
vacanţă de sâmbătă, 22 iunie 2024, până duminică, 8 septembrie 2024.
Câte zile libere vor avea angajații români de Paște și de 1 mai

Bugetarii vor avea parte de o nouă minivacanță de șase zile în luna mai, care va cuprinde și Ziua Muncii, 1 Mai, iar aceasta va fi legată cu zilele libere de Paște după ce guvernul a decis ca ziua de 2 mai să fie liberă, pentru a crea o punte între 1 Mai și Vinerea Mare, care în acest an va fi pe 3 mai. Așadar, românii vor putea beneficia de o minivacanță de șase zile, în luna mai.

Românii vor avea liber de miercuri, 1 Mai, 2 mai (zi-punte) și 3-6 mai, adică Vinerea mare, sâmbăta dinaintea Învierii Domnului, dar și prima și a doua zi de Paște.

Următoarea minivacanță, după cea de Paște, va fi de Rusalii, când românii vor avea trei zile libere, inclusiv a doua zi de Rusalii, luni, 24 iunie.

0138
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.