Știri

Am aflat ce salarii vor avea la MasterChef Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor prezenta sezonul nouă al show-ului culinar Master Chef de la PRO TV. Câți bani vor primi cei trei bucătari chefi de la postul TV?

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor prezenta sezonul nouă al show-ului culinar MasterChef de la PRO TV.

Postul TV ar fi depus eforturi mari pentru a-i readuce pe platourile de filmare de la MasterChef. La scurt timp după ce și-au dat demisia de la Antena 1, PRO TV a început să negocieze reîntoarcerea lor.

Potrivit news18.ro, cei trei bucătari chefi ar fi încasat circa 300.000 de euro pe an la Antena 1. PRO TV a decis să le acorde aproape dublu ca să fie jurați la MasterChef.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au întors la MasterChef

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au prezentat împreună primele trei sezoane ale show-ului culinar. Acum, vor prezenta sezonul nouă. Cei trei simt că s-au reîntors acasă. Revenirea lor pe platourile de filmare ale postului TV care i-a lansat le-a dat un sentiment aparte. Asemeni „primei iubiri care nu se uită niciodată”.

„E ca atunci când te întorci acasă”, a zis Cătălin Scărlătescu.

„Ne-am reîntors acasă, a fost emoționantă intrarea”, a spus, la rândul său, Florin Dumitrescu.

„Ca prima dragoste care nu se uită niciodată și te întorci acasă”, a adăugat Sorin Bontea.

Sunt nerăbdători să-i întâlnească pe noii concurenți. Înscrierile au început deja. Se așteaptă să lucreze cu bucătari curajoși, care vor să-și schimbe viața în bine. Speră că noii concurenți vor da totul pentru pasiunea lor: gătitul. Au așteptări mari. Se așteaptă să vadă farfurii frumoase și preparate inedite. Florin Dumitrescu le-a reamintit tuturor că „din MasterChef se pot face minuni”.

„Mă aștept de la oameni curajoși care vor să își schimbe, să își îmbunătățească viața, care vor să dea tot pentru pasiunea lor pentru gătit, să urmărească modelele celelalte care au demonstrat că din MasterChef se pot face minuni. Dacă luăm toată energia noastră și o punem în același loc, o să iasă super exploziv”, a explicat el.

La primul sezon au fost spectaculoși. Acum, după încă 12 ani de experiență pe platourile de filmare, va fi și mai frumos.

„N-am să uit niciodată în viața mea reacția celor din piețe care îmi spuneau tot timpul ‘Băi, Scărlătescule, ce le-ați făcut ăstora, că au început să facă plating în farfurie?’. Deci, noi suntem vinovați pentru acea sintagmă de șef de pe bluzele bucătarilor și cred că noi suntem primii care am deschis acea poartă a curajoșilor de-a găti.

Dacă la primul sezon am fost spectaculoși, gândiți-vă ce o să fie acum, după încă 12 ani de experiență, în care nu am făcut decât frumos. Ce să ne așteptăm? Numai la farfurii frumoase.”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

În trecut, Sorin Bontea era destul de aspru cu participanții, acum, însă, este mai înțelept. Are un sentiment că va fi totul bine.

099
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.