Știri

Gestul Prințului William care a dat de gol totul în legătură cu starea de sănătate a lui Kate Middleton

Recent, într-un anunț la care nimeni nu se aștepta, Kate Middleton a pus capăt tuturor speculațiilor privind starea sa de sănătate din ultimele luni. Într-un mesaj video emoționant, Prințesa de Wales a dezvăluit că, în urma operației chirurgicale abdominale la care a fost supusă pe data de 17 ianuarie 2024, medicii au diagnosticat-o cu cancer. Acum aceasta s-a retras din viața publică și primește tratamentul necesar, însă stare ei pare să fie una mai gravă decât se credea.

Acțiunile membrilor Familie Regale au ridicat recent numeroase suspiciuni în ceea ce privește starea de sănătate a lui Kate Middleton. Se crede că situația de sănătate a Prințesei ar putea fi mai gravă decât era înainte. Fundamentul acestor speculații are legătură cu reuniunile bienale ale șefilor de guvern din Commonwealth (CHOGM).

Programat pentru 24 octombrie 2024, CHOGM din acest an va fi în Samoa, iar Regele Charles ar trebui să participe la întâlnire. Însă, cum suveranul are la rândul lui probleme de sănătate, medicii l-au sfătuit să nu călătorească prea mult. În acest caz, tradiția impune ca fie monarhul, fie delegatul lor să-i reprezinte în reuniunile bienale ale șefilor de guvern din Commonwealth.

Cum Regele Charles nu poate călători, este evident că Prințul William ar fi cel care ar trebui să îl înlocuiască. Însă, se pare că acest lucru nu se va întâmpla, motivarea fiind că bărbatul nu poate pleca de lângă soția sa în aceste momente grele.

„Participarea la CHOGM nu este ceva ce William să își poată asuma în acest moment din cauza sănătății lui Kate și, deși Anne și alți membri ai familiei regale fac o treabă grozavă pentru a acoperi golurile, ei nu sunt priviți ca având un rang suficient de înalt pentru a reprezenta suveranul ca lider al Commonwealth-ului”, notează Express UK.

Ei bine, anunțul că Prințul William nu va participa la CHOGM pentru a rămâne lângă soția lui a dat naștere la numeroase speculații. Din această cauză mulți au concluzionat că starea de sănătate a lui Kate Middleton ar fi mult mai gravă decât se credea, având în vedere că soțul ei a lăsat de înțeles că preconizează că starea ei nu se va îmbunătăți până în luna octombrie.

De la anunțul făcut de Kate Middleton, că suferă de cancer, nici Prințul William nu a mai apărut în public. A trecut aproximativ o lună de la vestea care a șocat întreaga opinie publică, iar anul acesta, dat fiind contextul, cuplul regal a petrecut vacanța de Paște departe de ochii lumii, în Norfolk, alături de cei trei copii.

Potrivit Mirror, cuplul regal lucrează la renovarea și extinderea unei anexe adiacente de la Adelaide Cottage. Dacă Adelaide Cottage este situată perfect, aflându-se în apropiere de Lambrook School, acolo unde învață prinții George și Louis și prințesa Charlotte, surse apropiate familiei regale au dezvăluit că aceștia au planuri de a extinde casa de vacanță, pentru a o folosi pentru recuperarea prințesei de Wales.

„William și Kate adoră Adelaide Cottage, dar este vorba despre cum reședința aceea se potrivește cu nevoile familiei, Anmer Hall este mai mare, are și terenuri întinse’, a dezvăluit sursa respectivă pentru OK!Magazine, potrivit Mirror.

Recentele informații spun că Kate Middleton are o casă secretă de care puțină lume știe, fiind vorba de cabana Tam-Na-Ghar.

Ducele și ducesa de Cambridge își petrec majoritatea timpului cu copiii lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, în apartamentul 1A de la Palatul Kensington sau la Anmer Hall din Sandringham, dar au și o a treia reședință regală mai puțin cunoscută, pe domeniul Reginei, Balmoral Estate, cabana Tam-Na-Ghar.

Cabana este atât de privată încât nu au fost publicate fotografii care să arate interiorul sau exteriorul proprietății. Informațiile spun că, de fapt, Tam-Na-Ghar a fost un cadou pentru Prințul William de la străbunica sa, Regina Mamă, cu puțin timp înainte de moartea acesteia, în 2002.

Se află în apropiere de Birkhall, reședința prințului Charles și a Camillei de pe domeniul Balmoral, unde s-au izolat împreună în urma diagnosticului de coronavirus al prințului de Wales în martie 2020, potrivit playtech.ro.

080
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.