Știri

Cel mai așteptat film românesc, disponibil acum pe Netflix. Comedia se află deja pe locul 2 în topul celor mai vizionate producții

Începând cu 17 aprilie, pe Netflix a intrat producția românească „Klaus & Barroso”, care îi are în rolurile principale pe Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de Micutzu, şi Adrian Nicolae. Comedia „fără înjurături”, care a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de peste 1.2 milioane de lei, a avut premiera în cinematografele din România pe 16 ianuarie și este acum disponibilă pe platforma de streaming, unde ocupă locul 2 în topul celor mai vizionate filme.

„Klaus & Barroso” îi are ca protagoniști pe Cosmin Nedelcu (Micutzu) și Adrian Nicolae. De altfel, cei doi au și scris comedia, alături de Bogdan Theodor Olteanu („Taximetriștii”). Printre actorii care mai fac parte din distribuție se numără Alexandru Ion, Cezar Antal, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Șerban Pavlu, Codrin Boldea, Mădălina Craiu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătălin Nicolau și Alex Mircioi.

Realizatorii filmului au spus despre acesta că este o comedie „fără nici o înjurătură”. Mai mult, „Klaus & Barroso” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.229.859 de lei. Din 17 aprilie, producția este disponibilă pe platforma de streaming Netflix, acolo unde ajuns deja pe locul 2 în topul celor mai vizionate filme de la noi din țară.

„Klaus & Barroso”, pe locul 2 în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix

Despre ce este vorba în peliculă? „Klaus & Barroso” are în centru povestea unui barman iresponsabil care a rămas falit și trebuie să achite urgent o datorie la cămătari. Își convinge fratele, un bodyguard integru, să pună în aplicare singura sa idee pentru a face bani: organizarea unei petreceri a burlacilor fără știrea patronului, într-o seară de luni, la barul unde lucrează. Cu toate acestea, nimic nu decurge conform planului.

„Un barman falit şi cu datorii de plătit apelează la fratele său bodyguard pentru a da o petrecere secretă a burlacilor. Totul scapă rapid de sub control”, este descrierea filmului, așa cum apare pe Netflix.

057
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.