Magazin

Trei zodii își găsesc sufletul pereche în luna mai. Norocul în dragoste va fi de partea lor

Norocul în dragoste va fi de partea nativilor în luna mai! Într-un moment în care credeau că nu mai au nicio șansă, nativii își vor găsi sufletul pereche și vor începe o nouă etapă alături de partenerul lor. Zodiile vor intra în relații noi peste doar câteva săptămâni!

Luna mai vine cu vești bune pentru trei zodii din horoscop. A fost o perioadă lungă în care nu au avut parte de noroc în dragoste și și-au luat gândul de la acest lucru.

Nativii nu au mai sperat că își vor face relații, căci nimic din cea ce și-au dorit nu a funcționat conform planurilor din acest punct de vedere.

Trei zodii din horoscop întră în relații amoroase în luna mai

Dragostea va pluti în aerul din jurul a trei zodii din horoscop, în curând! Deși s-au concentrat pe alte aspecte și au neglijat acest lucru, nativii vor avea parte de o surpriză uriașă în curând! Urmează clipe de vis pentru ei, căci vor simți, din nou, fluturii iubirii în stomac!

Prima zodie care își va cunoaste sufletul pereche în luna mai este zodia Scorpion. Nativii nu și-au făcut planuri mari, căci au fost foarte dezamăgiți din punct de vedere amoros. Din acest motiv, au decis să nu se mai concentreze pe acest aspect. Însă, următoarele evenimente din viața lor vor fi de-a dreptul surprinzătoare.

A doua zodie care își va cunoaște sufletul pereche este zodia Capricorn. Nici în cazul acestor nativi dragostea nu a fost punctul forte, astfel că au neglijat tot ceea ce înseamnă relații. Viața îi va lua prin surprindere curând, când vor retrăi, din nou, sentimentul de a fi îndrăgostit și de a-și dori un partener în viața lor.

Zodia care a avut ghinion pe plan amoros

Cea de-a treia zodie care va intra într-o relație amoroasă în luna mai este zodia Berbec. Nativii s-au confruntat cu multe probleme din acest punct de vedere și au fost foarte dezamăgiți de ultimii parteneri pe care i-au avut.

Însă, nimic nu poate să îi facă să își piardă încrederea în iubire, atfel că persoana de care se vor îndrăgosti va veni în viața lor curând.

0112
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.