Media

A murit Naomi. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cântăreața. Prietena ei a spus totul

Naomi s-a stins din viață, în cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024. Anunțul trist a fost făcut de Antonela, o prietenă apropiată, pe rețelele de socializare. Cântăreața transgender se afla în comă, într-un spital din Germania. Mesajul prietenei sale se regăsește mai jos, în articol.

Naomi a murit în cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024. Pe rețelele de socializare, anunțul trist a fost făcut de Antonela, una dintre persoanele apropiate. Cântăreața transgender se afla internată într-un spital din Germania, în comă.

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, este mesajul postat de Antonela pe rețelele de socializare, în această seară.

În urmă cu doar câteva zile, apărea informația potrivit căreia artista transgender se afla în spital, în comă. Apoi, au apărut speculații potrivit cărora artista ar fi decedat. A ales să părăsească țara în urmă cu șase ani. Ani la rând, a cucerit scena românească. De pildă, în anul 2014, ajungea în finala Eurovision România. În data de 25 aprilie, Naomi avea să împlinească vârsta de 47 de ani.

Naomi se afla în comă, într-o unitate medicală din Dortmund

Naomi se afla în comă, într-un spital din Dortmund. Despre această situație a vorbit Antonela, o persoană care îi era apropiată. Ar fi trebuit să se întâlnească în România, dar nu a mai luat contact cu artista. Apoi, a primit vestea că celebrul transgender se afla în spital. Totodată, când a discutat cu Antonela, ar fi avut o „voce destul de sănătoasă” și că vorbea coerent.

De asemenea, Antonela a precizat că Naomi a avut o viață „tristă, plină de neajunsuri”, confruntându-se cu transfobie și injustiții sociale.

„Este în comă într-un spital din Dortmund, Germania. Din păcate, starea ei este una foarte gravă. Se luptă între viață și moarte. Nu știm care a fost cauza reală, medicii trebuie să știe mai bine. Ultimele mesaje și ultimele telefoane când am vorbit au fost lunea trecută. Ne înțelesesem să vină în România, dar după aceea nu am mai aflat nimic despre ea. Ieri am primit această veste, toate gândurile mele pozitive merg spre ea. Stabilisem o întâlnire în țară, chiar stabilisem și datele, doar că după aceea s-a întrerupt brusc legătura. Mi se părea destul de ok la voce, avea o voce destul de sănătoasă, vorbea destul de coerent. Este destul de în vârstă, trece de 50 de ani, vârsta își spune cuvântul. Viața ei foarte tristă, plină de neajunsuri, transfobie și tot felul de injustiții sociale au dus la tot felul de presiuni psihice”, a declarat Antonela pentru Spynews.

0124
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.