Magazin

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur retrograd aduce capcane amoroase şi pierderi băneşti până pe 25 aprilie

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sunt ultimele zile de Mercur retrograd, iar două zodii vor avea parte de câteva încercări destul de dificile. Ce avertismente lansează astrologul.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Până pe 25 aprilie 2024, Mercur va fi retrograd, apoi își va relua mersul direct. Pentru două zodii, planeta comunicării și a înțelepciunii vine cu clipe decisive, poate chiar cu niște greutăți din care au de învățat.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – Mercur retrograd. Zodiile care au de făcut schimbări majore, pentru care lucrurile nu stau exact așa cum sperau sau și-au dorit sunt… Leul și Vărsătorul. Leii trebuie să reevalueze foarte multe planuri, o serie de acțiuni pe care le-au făcut și acum se dovedesc a fi greșit sau insuficient de bine observate.

Unele reguli, inclusiv de viață, pot fi complet schimbate, chiar peste noapte, de un eveniment care se va produce în următoarele zile. Cât despre Vărsători, nativii de aer pot da chix din cauza modului în care se organizează. Socoteala de acasă nu prea se potrivește cu cea din târg și nu din cauza târgoveților, ci din cauza lor, pentru că nu au mers extrem de bine pregătiți la drum.

Horoscop Camelia Pătrășcanu, exclusiv pentru Fanatik.ro. Ce se întâmplă, însă, cu celelalte 10 zodii în ultimele zile de Mercur retrograd? Continuăm cu zodia Pești și încheiăm cu Capricornii! Ei bine, Peștii sunt ceva mai feriți de probleme cu Mercur retrograd. Până pe 25 aprilie, se antrenează mai bine, unii chiar se maturizează pentru provocările vieții.

Berbecii pot avea parte de o trezire la realitate după ce s-au bazat doar pe închipuiri, pe false așteptări, pe chestiuni insuficient de bine gândite. E și pentru ei o lecție de viață de învățat în perioada asta.

Taurii pot fi ceva mai ezitanți, dar asta nu înseamnă că nu le pasă de ce se întâmplă în jurul lor. Dimpotrivă, nativii de pământ sunt ceva mai analitici, foarte fini observatori ai evenimentelor care se petrec în preajma lor. Vor trage niște concluzii clare cu privire la oamenii cu care interacționează.

Gemenii pot să rectifice niște greșeli ale trecutului nu tocmai îndepărtat, mai ales dacă e vorba de relațiile lor cu grupurile în care activează. Unii schimbă inclusiv echipa, alții adoptă o altă atitudine față de ceilalți.

Racii își reevaluează obligațiile și pun foarte mare accent pe lucrul bine făcut. Sunt mult mai responsabili și se documentează mai atent în legătură cu ce trebuie să facă. Dau dovadă și ei de maturizare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – Mercur retrograd. Fecioarele sunt încurajate să spună exact ce simt și ce gândesc, să nu se mai teamă că lucrurile în care cred le poate afecta imaginea. Cu un discurs bine pus la punct, cu argumente imbatabile, de care sunt în stare, pot provoca valuri de schimbare.

Balanțele trebuie să fie mai maleabile pe final de Mercur retrograd, asta întrucât intransigența lor e prea mare pentru ceilalți. Nu li se cere să facă prea multe sau prea mari compromisuri, dar e indicat să se mai pună și în pielea altora.

Scorpionii se apucă, în sfârșit, de toate proiectele lăsate undeva în sertar. Sunt mai determinați acum, mai energici, gate de acțiune! Săgetătorii se apucă și ei de lucruri noi. Vin schimbări importante în primul rând în felul lor de a gândi.

Horoscop Camelia Pătrășcanu – Mercur retrograd. Capricornii se uită în oglindă și își dau seama de ce sunt cu adevărat capabili, cu ce pot fi realmente de folos în căminul lor, în familie.

0102
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.