Știri

Anca Dumitra este însărcinată cu primul copil. Geanina din Las Fierbinți a publicat primele imagini cu burtica de gravidă

Anca Dumitra, în vârstă de 36 ani și Manfred Spendier, în vârstă de 47 de ani, vor deveni în curând părinți. Actrița din Las Fierbinți a făcut anunțul pe contul de Instagram, acolo unde a postat și primele imagini cu sarcina avansată.

„Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris Anca în mediul online. Mai multe vedete s-au bucurat pentru îndrăgita actriță și i-au transmis mesaje de felicitări. „Yeyyyy! Felicităăăări! Sarcină ușoară cu bucurie!”, a scris Roxana Hulpe. „Yayyyy Lulu! Ne dăm întâlniri prin parcuri. Nu mai avem scuze acum”, a comentat și Ana Maria Georgescu.

Anul trecut, Anca Dumitra s-a măritat cu Manfred Spendie. Vedeta a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă. Se pare că până să spună „Da”, cei doi au avut parte de câteva peripeții.

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne, băi, poate nu trebuie”, a povestit Anca în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit Unica.

034
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.