Știri

Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024

Citirea indexului Hidroelectrica pentru luna aprilie 2024 şi transmiterea lui se face în această perioadă, anunţă reprezentanţii celei mai mari companii de energie a statului.

Hidroelectrica este cea mai valoroasă companie de stat din România, care a depășit o valoare de piață de 12 miliarde de euro.

Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat gratuit la numărul de telefon: 0800.800.359.

În luna aprilie, perioada de citire a indexului la Hidroelectrica rămâne cum a fost şi în martie, respectiv în intervalul 24-28 aprilie 2024, adică începând de astăzi, pe parcursul a cinci zile.

O schimbare în perioada de citire a indexului Hidroelectrica a fost în luna februarie.

Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat în intervalul amintit al lunii curente, la numărul de telefon 0800.800.359 (apel gratuit).

Informaţii suplimentare puteţi obţine prin apelarea serviciului Call Center la numărul de telefon: 021.9834.

În urmă cu câteva zile, Hidroelectrica a început şi emiterea facturilor pe luna martie 2024.

Compania Hidroelectrica are în prezent aproape 600.000 de clienţi.

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat aplicația de mobil pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi.

Aplicația se numește iHidro și este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

Aplicaţia Hidroelectrica, iHidro, îi ajută pe clienţii companiei, printre altele, să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar.

Aplicația iHidro se poate descărca din Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul de operare.

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a înregistrat în 2023 venituri de 12,2 miliarde lei, în creştere cu 30% faţă de anul precedent.

De asemenea, profitul net al companiei de stat este de 6,33 miliarde lei, ceea ce înseamnă cu 42% peste nivelul din 2022, potrivit raportului financiar publicat la BVB.

Având în vedere producţia excedentară de 30% faţă de anul precedent, coroborat cu noile condiţii de funcţionare a pieţei angro, veniturile aferente tranzacţiilor pe piaţa angro au înregistrat o creştere de 14% în anul 2023 faţă de anul 2022.

044
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.