Știri

Îl recunoşti? Cântăreţul îşi aduce aminte cu drag de copilărie: „Credeam că am talent de mic”

L-ai recunoscut sau ai nevoie de câteva indicii? Este vorba despre unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi de la noi!

În urmă cu ani de zile, artistul a divorţat de soţie. Şi-a găsit jumătatea apoi şi acum trăieşte o frumoasă poveste de iubire. Au doi copii împreună, amândoi sunt cântăreţi, amândoi au siluete de invidiat pentru care petrec multe ore în sala de fitness. Nici acum nu l-ai recunoscut?

Melodia veche, un hit la vremea aceea, „Ce ţi-aş face (Selecta)” îţi spune ceva? Ei bine în poza de mai sus este chiar Alex Velea. Artistul a făcut de-a lungul timpului bucurii fanilor şi a publicat în mediul online imagini din copilărie. În multe interviuri a povestit şi cum a fost pe atunci. A trăit într-o familie modestă, dar înconjurat de iubire:

„Am avut o copilărie foarte frumoasă, fericită, normală. Aveam o situaţie materială normală. Credeam că am talent de mic. Cântăm pe lângă tată. Prin clasa a 3-a am participat la un concurs. Am luat premiul special. Pe la 13-14 ani eram pe scenă, eram într-o trupa, când lumea a început să-mi strige numele mi-am dat seama că asta vreau să fac. Aveam 19 ani, eram deja dezamăgit că nu am reuşit să mă lansez până atunci. Mama mă bătea la cap să fac şi altceva. Eu îmi doream muzică, dar nu aveam de ce să mă agăţ.

După ce am terminat cu BAC-ul, m-am înscris la două facultăţi. M-am dus la Electromecanica. Am şi terminat-o. În 2003 m-am dus la un show de talente. M-am înscris şi am câştigat concursul asta. Nu ştiam ce să simt atunci când am câştigat. Credeam că va fi o mare nebunie când voi ieşi afară. Am semnat un contract destul de mare, nu ştiam în ce mă bag la vremea aia. Am fost foarte dezamăgit. Nu înţelegeam de ce nu se întâmplă nimic. De mic am avut o pasiune pentru haine. Am început să vând haine. Vindeam în casă. La mama s-a enervat la un moment dat.

După m-am mutat în Bucureşti. Anda Adam a avut mare încredere în mine. M-a luat cu ea în concerte. Eu aveam videoclip pe TV, dar mergeam cu pungă de rafie să vând haine. Mă recunoştea lumea prin tramvai. Nu m-am îmbogăţit în perioada aia, nici nu eram disperat după bani. Îi cheltuiam tot pe haine. Mâncăm pufuleţi, erau ieftini şi buni.”, a declarat el acum ceva timp într-un interviu pentru Kanal D.

Iată că acum are 36 de ani şi o familie frumoasă alături de Antonia. Au şi doi copii: Dominic şi Akim.

072
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.