Știri

O zi de tristete. Florin Piersic a facut anuntul: „Astazi ar fi fost ziua ei…

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a transmis astăzi un mesaj cu durere în suflet.

Actorul își plânge prietena și colega, care s-a stins în urmă cu puțin timp.

Astazi ar fi fost ziua ei, a celei care mi-a fost alaturi in Televiziunea Romana, in atatea si atatea emisiuni. A crescut in televiziune sub aripa minunatului Tudor Vornicu. Manca televiziune pe paine. Respira televiziune. Profesionista pana in maduva oaselor. Indragostita pe viata de genialul bariton Dmitri Horostovski. Ea era prietena mea, Ioana Bogdan, prietena mea care ma admira, ma aplauda, dar ma si certa uneori…dar ma certa cu drag. N-am vrut sa scriu nimic acum o luna jumate cand am pierdut-o, eu si atatia alti oameni dragi ei, pentru ca am vrut sa ii sarbatoresc astazi viata si minunatele realizari. Cu ceva ani in urma s-a ingrijit de aparitia Dvd_ului produs de TVR Media, “Florin Piersic- omul cu o mie de chipuri”. A adunat cu grija multe momente din arhiva TVR pe care le-am facut, o multime de masti, personaje diverse, create in scenete minunate, filmate in platourile televiziunii, in ani si ani.Am facut impreuna pentru acest DVD un interviu pe care nu demult l-am revazut si care m-a emotionat grozav. Ioana, draga mea, eu te aplaud pe tine astazi, pentru tot ce ai creat in prea plina ta de viata. Sper din inima ca cele trei carti la care lucrai, despre minunatul meu professor, Ion Lucian, Horostosvski, dar mai ales despre Televiziunea Romana, vor putea fi citite cat mai curand de catre toti cei care te-au admirat si iubit.

Ioana Bogdan, fost realizator din TVR, s-a stins in urma cu o luna

Ioana Bogdan, una dintre cele mai cunoscute realizatoare de emisiuni la TVR, a murit la vârsta de 81 de ani. A lucrat pentru Televiziunea Naţională aproape patru decenii: reporter, redactor, apoi realizator a zeci de emisiuni în Departamentul Divertisment, redactor-şef, producător delegat.

Artiști su state vechi în muzica românească au transmis mesaje emoționante.

„Ne-a părăsit doamna Ioana Bogdan, o personalitate deosebit de importantă a Televiziunii Române. Îi datorez enorm și am colaborat permanent cu domnia sa din 1975. Mulțumesc, Ioana pentru tot, o să-mi fie foarte dor de tine. Dumnezeu să te odihnească-n pace!”, a scris Nicu Alifantis.

„Sunt OAMENI datorită cărora exiști profesional. Ioana Bogdan a fost una dintre „mămicile” artistului Adrian Enache. Am lucrat cu doamna Ioana Bogdan, am învățat de la ea, am fost norocos să fac parte din generația artiștilor cu personalitate. Ioana Bogdan va rămâne veșnic în inima mea pentru tot ce mi-a oferit, ca să devin ARTISTUL de azi. Dumnezeu s-o odihnească!”, a transmis Adrian Enache.

027
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.