Știri

Test pentru inteligenți

Test pentru inteligenți

Ești mare consumator de cafea? Atunci trebuie să rezolvi acest test care face furori printre internauți!

Care ceașcă de cafea se umple prima dată? Puțini dau răspunsul corect.

Dacă nu ai ghicit, te ajutăm noi!

Privește imaginea

Se recomandă o atenție sporită pentru că există o mulțime de lucruri ascunse în această imagine. Încearcă să fii cât de vigilent poți și nu te grăbi să dai răspunsul.

După ce ai analizat bine imaginea și ești sigură că știi care ceașcă se va umple prima, poți să dai răspunsul, dar amintește-ți că sunt o mulțime de chestii ascunde ce pot fi omise la prima vedere. Vezi dacă ai reușit să ghicești răspunsul corect!

În imagine sunt patru cești de cafea, iar una dintre ele pare a fi cea care se va umple prima, dar realitatea este cu totul alta, din cauza unor mici detalii.

A venit momentul să aflați răspunsul corect, dar și de ce este aceasta varianta cea bună. Ei bine, ceașca numărul 5 este cea care se va umple prima. Ceștile numerotate cu 4, 9 și 7 nu vor avea strop de cafea în ele, pentru că țevile sunt blocate. Astfel, singura ceașcă în care va curge cafeaua este cea cu numărul 5.

037
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.