Știri

Meteorologii au schimbat prognoza. Cum va fi vremea de Florii

Cum va fi vremea de Florii. Meteorologii au actualiza prognoza meteo;

Vremea se incalzeste de Florii: temperaturile vor atinge 25 – 26°C in vestul tarii.Vremea se incalzeste de Florii: temperaturile vor atinge 25 – 26°C in vestul tarii. Ploile se opresc la sfarsitul saptamanii, iar de Florii ne vom bucura de o vreme frumoasa si insorita, cu temperaturi de pana la 26 de grade.

Frigul si ploile iau o pauza in weekend, odata cu extinderea unui camp de presiune ridicata. Vremea va intra intr-un proces de incalzire, care va continua si pe parcursul saptamanii viitoare.

Daca in prima parte a zilei de vineri, 26 aprilie, vor mai posibile unele ploi slabe in regiunile estice si la munte, spre seara cerul se va insenina in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15°C, in Bucovina si estul Transilvaniei, si 21°C in sud-vestul Olteniei.

Dupa o dimineata racoroasa, ziua de sambata, 27 aprilie, va aduce maxime de peste 20°C in toate zonele de campie. Local, mercurul va urca pana la 22 – 24°C. Cerul va fi variabil, iar cateva averse vor fi posibile doar izolat, mai ales la munte.

Duminica Floriilor, 28 aprilie

In Duminica Floriilor ne vom bucura de o vreme frumoasa si placuta, cu Soare din plin si temperaturi cuprinse intre 21 si 26°C in cea mai mare parte a tarii. Cel mai cald va fi in Banat si Crisana, unde termometrele vor depasi pragul unei zile de vara, de 25°C, pe areale extinse.

Temperatura maxima – 28 aprilie

Mai racoare va fi, bineinteles, in zonele de munte, unde dupa-amiaza pot cadea cativa stropi de ploaie, dar si pe litoral, unde vantul va sufla dinspre mare.

Totusi, mai ales in cazul in care planuiti o iesire in natura, trebuie sa stiti ca indicele UV va fi destul de ridicat. Pentru a evita situatiile neplacute, este recomandat sa utilizati o crema de protectie solara.

039
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.