Știri

Zodiile care vor avea noroc la bani în luna mai. Nativii se vor bucura de succes pe plan financiar

Dacă visezi cu ochii deschiși să te îmbogățești cât mai repede, află că acest moment ar putea să nu fie atât de departe. Cu alte cuvinte, alinierea planetelor ar putea însemna că în curând vei avea mai mulți bani în conturi și ocazia de a-ți îmbunătăți viața. Zodiile care vor avea noroc la bani în luna mai. Cine sunt nativii se vor bucura de succes pe plan financiar.

Potrivit astrologilor, pe 1 mai 2024, Jupiter se mută în zodia Taurului, considerat drept cel mai așteptat tranzit planetar al anului 2024. Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul solar. În astrologia vedică, tranzitul acestei planete gigantice are un impact de mare amploare asupra diferitelor sfere ale vieții noastre, cum ar fi creșterea personală, abundența și norocul, spun specialiștii.

Cine sunt nativii care se vor bucura de succes pe plan financiar în luna mai

Astrologii anunță că planeta Jupiter care intră în semnul Taurului va aduce cu sine un o mulțime de oportunități care vor aduce beneficii în ceea ce privește bogăția materială, stabilitatea financiară și achiziționarea de bunuri.

Taur

Potrivit astrologilor, Jupiter se mută în casa a 2-a, reprezentând banii, finanțele și talentul. Acest tranzit are loc doar o dată la 12 ani, spune specialiștii, și va aduce un impuls semnificativ în toate domeniile legate de bani din viața nativilor Taur.

Acești nativi vor avea tot felul de oportunități de carieră profitabile. Un astrolog celebru spune că persoanele născute sub acest semn zodiacal nu ar trebui să ezite să ceară măriri de salariu cât mai curând posibil, mai ales că Jupiter va tranzita și Gemenii – planeta comunicării guvernată de Mercur – în luna mai. Acesta este un semn pentru a vorbi tare și clar, astfel încât să primești, în sfârșit, ceea ce meriți, scrie bustle.com.

Scorpion

Nativii Scorpion ar putea observa o creștere bruscă a finanțelor comune, cum ar fi faptul că partenerul lor primește o promovare care aduce beneficii relației voastre. O grămadă de bani ar putea, de asemenea, să vă cadă în poală prin intermediul unei declarații de impozite mai mari decât se aștepta, o înțelegere care se concretizează sau o moștenire întâmplătoare de la o mătușă de care nici măcar nu știați.

Așadar, astrologii spun că mișcarea lui Jupiter ar putea, de asemenea, să declanșeze o transformare personală proprie. Acest lucru s-ar putea manifesta printr-o promovare la locul de muncă, mai mult succes cu o activitate secundară pe acești nativi au încercat să o monetizeze, sau chiar câștiguri la loto, mai scrie sursa anterior menționată.

045
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.