Știri

3 zodii o duc excelent în relatii, în weekend-ul Paștelui. Care sunt nativii cu stea în frunte

Odată cu venirea verii, vrem să ne simțim bine cu viața, iar în perioada 28 aprilie – 5 mai 2024, trei zodii vor observa o diferență semnificativă și pozitivă în relațiile lor.

La finalul săptămânii 28 aprilie – 5 mai 2024, vom vedea serios un upgrade în viața noastră romantică, deoarece mulți dintre noi sunt în sfârșit gata fie să „facem pasul”, fie să ne deschidem inimile, cu seriozitate, către cei pe care îi iubim. Știm cu toții că a comunica sentimentele noastre cele mai profunde cu oamenii care ne fac cei mai vulnerabili nu este întotdeauna cel mai ușor lucru de realizat, totuși această săptămână pare să ne arate că merită riscul.

Mai este cu siguranță una dintre acele luni pentru dragoste, deoarece cu toții simțim că dragostea este în aer și că, dacă ar fi vreodată un moment să facem lucruri precum să ne propunem în căsătorie sau să ne întrebăm partenerii dacă „vor să fim impreuna orice ar fi” si am trece la următorul nivel, atunci cu siguranță se simte corect în această perioadă a anului. Odată cu venirea verii, vrem să ne simțim bine cu viața, iar în perioada 28 aprilie – 5 mai 2024, trei zodii vor observa o diferență semnificativă și pozitivă în relațiile lor.

Da, persoana cu care suntem ne are într-o poziție vulnerabilă, dar asta doar pentru că dragostea ne face asta. Într-un fel, a fi vulnerabili ne permite să experimentăm ceea ce viața și dragostea au de oferit.

În perioada 28 aprilie – 5 mai 2024, trei semne zodiacale vor profita la maxim

1. Rac

Vei căuta pacea și fericirea în relația ta săptămâna aceasta, dragă Rac. Pentru că o faci în toate modurile corecte, vei vedea că succesul este foarte ușor de obținut. Ți-a luat ceva timp să ai încredere totală în persoana cu care ești și, deși simți că nu o vei cunoaște niciodată cu adevărat pe dinăuntru și pe dinafară, ai ajuns să vezi că ceea ce ai cu ea este acest minunat sentiment de egalitate.

Săptămâna aceasta, vei observa ceva foarte remarcabil, dragă Rac: ideea că nu ești distras de stres sau anxietate. Ai găsit o modalitate de a-ți compartimenta tensiunea și, într-adevăr, atât de mult din asta se datorează faptului că Mercur merge direct. Ceea ce știi este că persoana cu care ești este atât un mister, cât și o carte deschisă, și toate acestea sunt speciale și sacre pentru tine.

2. Leu

Pentru că rareori faci ceva „la jumătate”, probabil că vei fi printre Leii care cer mâna partenerului lor în căsătorie săptămâna aceasta. Ți se pare o idee bună. Cine ești tu ca să-ți refuzi plăcerea ciudată de a ceda unei idei atât de romantice încât partenerul tău nu poate spune nu? Îl iubești și te iubeste, așa că, dacă se întâmplă să pui întrebarea, o sa iti fie bine, dragă Leu!

Vei fi propulsat în acțiune. Mai mult ca sigur vei obține reacția exactă la care vrei. Săptămâna aceasta este bună pentru tine și, dacă este ceva, vei vedea multe zâmbete, tone de râsete și o energie foarte pozitivă curgând ca treaba nimănui.

Atât tu, cât și partenerul tău vă asumați de riscuri. Vrei acel fior, fără să știi exact unde te va duce. Așa este să fii Leu. Îți place și îți iubești partenerul suficient de mult încât să-l iei cu el la plimbare.

3. Pești

Ceea ce iti aduce această săptămână este finalizarea. Acum ești gata să fii pe deplin prezent cu partenerul tău romantic, pentru că în sfârșit te simți complet cu trecutul. Poate te-ai ținut de amintirea unei iubiri trecute și asta te-a inhibat cu dragostea ta prezentă. Fă pace cu trecutul și eliberează-te. Procedând astfel, deschizi porțile iubirii în prezent și asta este ceea ce vei vedea din abundență.

Totul se simte proaspăt și nou pentru tine acum. Acesta este ceea ce te oprește literalmente și te umple de recunoștință. Nu credeai că o ai în tine sau, mai degrabă, habar nu aveai ca ai putea sa iubesti din nou sau să fii la fel de prezent într-o relație romantică ca și acum. De fapt, totul te surprinde atât de tare încât te simți tânăr și copilăresc. Vrei să îmbrățișezi acest sentiment și să mergi cu el.

Ceea ce nu știai era că aceasta este starea ta naturală de a fi Pești și că ești aici pentru a experimenta iubirea pe tot parcursul vieții tale. Nu mai esti interesat să renunți la partenerul tau și, în cazul în care ideea căsătoriei sau a angajamentului pe termen lung apare în timpul săptămânii, atunci îi vei anunța persoanei tale că, fără ezitare.

025
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.