Știri

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători
Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.

CEC Bank

CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate nebancare, clienții să aibă acces la disponibilitățile și la serviciile bancare oricând, folosind platformele de Internet Banking și de Mobile Banking.

De asemenea, rețeaua de ATM-uri și aparate multifuncționale (MFM-uri) pentru plăți va funcționa 24 de ore din 24.

Banca Comericală Română

Unitǎţile BCR nu vor avea program cu publicul în perioada sărbătorilor de Paște, cu excepția agențiilor din centrele comerciale, unde programul va varia în funcție de centrele comerciale, în general între 10:00 și 20:00.

Singura zi în care și unitățile de centrele comerciale vor fi închise este în 5 mai.

Raiffeisen Bank

Zilele de 3 și 6 Mai 2024 sunt zile nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor și mall-urilor.

Banca Transilvania

În perioada sărbătorilor, unitățile BT funcționează după un program special.

Astfel, în 3 mai vor fi deschise unitățile din centrele comerciale, între 12:00 și 18:00, în timp ce în 4 mai, va fi program normal, iar pe 5 mai, toate unitățile vor fi închise. Tot între 12:00 și 18:00 vor fi deschise unitățile BT din centrele comerciale.

BRD

În 3 și 6 mai, zile declarate Sărbători legale și zile nelucrătoate, unitățile BRD sunt închise, cu excepția unor agenții din centrele comerciale.

ING Bank și Garanti Bank

Aceste două bănci vor fi închise în toată perioada minivacanței de 1 Mai și Paște, inclusiv în ziua de 2 mai, în care este punte între zilele libere legale.

Unitățile revin la programul normal în ziua de 7 mai, prima zi lucrătoare după Paște.

079
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.