Media

Cum arată cimitirul animalelor din România. Locul de veci în care oamenii își înmormântează cele mai dragi ființe

Animalele sunt, de obicei, cele mai importante ființe pentru stăpânii lor, iar atunci când acestea se sting din viață, oamenii suferă la fel ca pentru pierderea unei persoane dragi. De cele mai multe ori, înmormântarea animalului poate fi o problemă, atunci când vorbim despre locul în care ar trebui să fie îngropat. În acest sens, pentru cei care nu au știut până acum, există un loc în care îți poți conduce animalul pe ultimul drum și unde îl poți vizita ori de câte ori simți nevoia. Locul de veci arată incredibil!

Cimitirul Raiul Animalelor, viral pe internet

În ultima vreme, cimitirul animalelor din România a devenit viral pe platformele de socializare, în special pe TikTok. Cei care și-au îngropat acolo animalele de companie, au publicat imagini incredibile în mediul online. Se pare că este vorba despre Cimtirul-Parc Raiul Animalelor care se regăsește în județul Ilfov. Acesta oferă servicii funerare pentru prietenii blănoși de ani buni, fiind primul cimitir de acest fel de la noi din țară. Locul dispune de peste 50.000 de locuri de veci și este situat în sat Cățelu, la marginea Capitalei.

La prima vedere, n-ai zice că este vorba despre un cimitir, ci mai degrabă despre un loc vesel și plin de verdeață. În imagini se pot observa locurile de veci ale animalelor de companie, frumos așezate în iarbă. Fiecare persoană care ajunge acolo, se poate bucura de natura vie, de liniște și armonie. Raiul Animalelor este locul dulce-amar unde oamenii își comemorează cei mai loiali prieteni și își alină doruri.

„Raiul animalelor poate fi și un loc de meditație, un loc în care să te reculegi sau să îți alini doruri”/ Aici este îngropat cățelul meu, merg foarte des acolo”/ Aici se odihnește Tommy, panteruța noastră care ne-a părăsit la doar 3 ani și jumătate”/ „Aici e și Sarah mea, ce de suflete sunt acolo. Mi-au dat lacrimile”/ „Ce loc frumos, incredibil!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

039
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.