Media

Neti Sandu și Florin Busuioc, adevărul despre relația lor după ce s-a speculat că ar forma un cuplu: „Ne știm de 30 de ani”

Pe Neti Sandu și Florin Busuioc îi leagă o frumoasă prietenie de peste trei decenii, iar de-a lungul timpului s-a speculat că ar forma un cuplu. Invitați în emisiunea „La Măruță”, cele două vedete de la PRO TV au pus stop speculațiilor.

Neti Sandu și Florin Busuioc, doi dintre cei mai vechi și apreciați prezentatori de la PRO TV, au fost subiectul multor zvonuri de-a lungul timpului care sugerau că ar forma un cuplu, deși sunt colegi de peste 30 de ani. Însă, într-o apariție recentă la emisiunea lui Cătălin Măruță, cei doi au abordat subiectul într-un mod plin de umor.

Cei doi au depănat amintiri și au râs cu poftă la zvonurile care circulă în jurul lor. Sub formă de glumă, Neti Sandu a recunoscut că a abandonat ideea de a lămuri publicul despre relația lor, la fel cum a procedat și în cazul zvonurilor că ar purta perucă.

„Toată lumea ne vede ca pe o pereche. Toată lumea mă întreabă ce zice soția lui. Nimic, ce să zică?(…) Mie îmi place că tace la PRO TV. Să mă lase în pace. (…) Avem o relație relaxată. (…) Mereu mă întreabă ce ți-a cumpărat Busu. Busu… Dacă nu am reușit să conving lumea că nu am perucă, ce să îi conving legat de Busu că avem o relație, da, de tăcere (râde n.a)”, a spus Neti Sandu, potrivit protv.ro.

Iar Florin Busuioc a completat-o: „Aici ne vedem, unde să ne vedem. (…) Ne știm de 30 de ani, eu am venit în 1999, la început nu vorbeam, stăteam în alte clădiri.(…) Toată lumea ne vede împreună că facem împreună rubrici”.

Florin Busuioc fost căsătorit cu Marieta, medic de profesie, cu care are un băiat, Florin Jr. Prezentatorul Meteo s-a recăsătorit cu Lili și împreună au două fete, Catinca și Natalia.

Neti Sandu a fost părăsită printr-un bilet, după 10 ani de relație

Neti Sandu, în vârstă de 64 de ani, a trecut prin multe de-a lungul vieții sale. Vedeta de la PRO TV a vorbit într-un interviu pentru VIVA! despre viața sa personală și cum a intrat în depresie din cauza unei despărțiri.

Puțini știu greutățile prin care Neti Sandu a trecut până acum. În cadrul interviului, vedeta de la PRO TV își deschide sufletul și vorbește despre momentele în care a fost mai puțin fericită. „Întâmplările, momentele care vă definesc, cele mai semnificative, care v-au schimbat cursul vieții… Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața mergea înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie.

Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea. Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața”, a spus Neti Sandu.

S-a căsătorit la 24 de ani, apoi a divorțat după numai doi ani de căsnicie. Ulterior, ea a avut o relație timp de 10 ani, însă fostul iubit a părăsit-o printr-un bilet.

038
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.