Știri

Te provocăm să rezolvi această problemă simplă de matematică. Doar 3% dintre oameni reușesc să găsească soluția în doar 7 secunde. Te numeri printre ei?

Te trezești că navighezi fără scop pe internet, consumând conținut fără control? Dacă te simți ca un zombi pe rețelele sociale, acest exercițiu de matematică este pentru tine. Testează-ți abilitățile și înfruntă această provocare care îți va permite să rezolvi problemele în câteva secunde și să depășești media celor care o încearcă. Este timpul să rupi monotonia și să devii un maestru de matematică. Ești pregătit pentru provocare? Acceptă această provocare și descoperă ce poți realiza cu adevărat.

Doar 3% dintre oameni sunt capabili să rezolve acest exercițiu în 7 secunde sau mai puțin. De aceea, ar trebui să aveți cronometrul la îndemână pentru a vă putea controla timpul în mod eficient. Rezolvarea rapidă a provocării matematice este un rezultat bun. Dar dacă reușiți să reduceți acea perioadă de timp, va însemna că vă aflați într-un grup select de minți superioare.

Cu această ocazie, există un total de 6 cifre care vor fi adăugate, înmulțite și împărțite, dar există o modalitate corectă de a face acest lucru deoarece există paranteze care separă și ordonează prioritatea operațiilor. Va fi un exercițiu de matematică celebru pe care va trebui să-l rezolvi. Încearcă să îți dai seama de rezolvare în timpul alocat. Ți-ai demonstrat deja voința de a dori să o rezolvi și să-ți învingi toți prietenii. Începe să joci!

Rezolvarea puzzle-ului matematic

Ai rezolvat deja? Te îndoiești dacă rezultatul obținut este corect? În continuare, vom explica pas cu pas pentru a rezolva acest exercițiu matematic într-un mod total simplu. Dacă înțelegi bine și, pe deasupra, făcând asta într-un timp de 7 secunde sau mult mai puțin, demonstrezi cunoștințe mari în matematică. Dar dacă nu reușești, nu te descuraja și continuă să încerci până devii expert în acest tip de activitate.

PASUL 1: (10 x 10) = 100

PASUL 2: 10 / 10 = 1

PASUL 3: 10 + 100 – 1 = 109

Cu cele detaliate mai sus, răspunsul la exercițiul de matematică este 109. Mai întâi trebuia să rezolvi problema între paranteze, apoi împărțirea și în final să continui cu adăugarea cifrelor rămase de la stânga la dreapta. În acest caz a fost complex deoarece există împărțiri, înmulțiri, adunări și scăderi. Ai putea sa o rezolvi? Dacă ai reușit, te felicităm și dacă nu ai reușit, te invităm să rezolvi în continuare provocările matematice și să invităm familia și prietenii să o facă alături de tine.

060
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.