Magazin

Marian Golea știe ce zodii au noroc din 13 mai 2024. „De luna asta mă tem mai mult, se anunţă răzvrătiri

Marian Golea cunoaște nativii binecuvântați în 2024. Ei se bucură de bani și de o vreme înfloritoare pe mai multe paliere.

Marian Golea știe ce zodii au noroc în 2024. Ele dau lovitura în plan financiar, vine cea mai prosperă perioadă. Specialistul în Feng Shui, remedii și metafizică chineză, a dezvăluit ce se întâmplă cu semnele zodiacale.

Marian Golea cunoaște nativii binecuvântați în 2024. Ei se bucură de bani și de o vreme înfloritoare pe mai multe paliere. Ce zodie esti in horoscopul chinezesc

Marian Golea cunoaște nativii binecuvântați în 2024. Ei se bucură de bani și de o vreme înfloritoare pe mai multe paliere. Previziunile au fost făcute publice de specialist în cadrul unei emisiuni, difuzată la B1 TV.

Șobolan
E o perioadă în care trebuie să îți găsești mentori pentru că ești foarte bun în a face bani. Anul 2024 aduce nervozitate, agitație și haos. E nevoie de cineva care să te sfătuiască atunci când vrei să începi o afacere.

Bivol
O duci cel mai bine din zodiac. Poți face bani, însă se cere o mare atenție la domeniul medical. Pot apărea boli de stomac.

Tigru
Vine o perioadă senzațională pentru tine. 2024 se anunță a fi un an foarte bun. Apare un ajutor nesperat atunci când te apuci de ceva nou.

Iepure
E un an bun, însă în clipa în care ești pe val poate apărea cineva care te trage în spate. Lucrurile nu merg perfect cap-coadă. Lunile de iarnă sunt prielnice pentru a face bani.

Dragon
2024 e un an bun, asta dacă asculți de sfaturi și de semnele primite. E o perioadă care îți cere să te temperezi. Spre exemplu, atunci când vrei să faci un lucru care știi că nu va ieși bine.

Șarpe
E momentul să protejezi ceea ce ai, să nu investești atât de ușor finanțele pe care le ai. E bine să investești mai greu.

Cal
Anul 2024 este bun și aduce o creștere extraordinară. Această schimbare de perioadă te ajută, însă se cere atenție la problemele cu sănătatea.

Capră / Oaie
Te numeri printre zodiile reprezentate foarte bine, dar e nevoie de o protecție. E nevoie de cineva care să îți spună când să te oprești, când e de ajuns.

Maimuță
Marian Golea, celebrul specialist în Feng Shui, spune că Maimuța este cea mai bine aspectată în 2024 din toate punctele de vedere.

Cocoș
Această zodie reprezină Vestul, Statele Unite ale Americii. Este timpul să stai pe loc, să nu îți faci probleme.

Câine
Reușești să te dezvolți perioada asta, însă numai mulțumită prietenilor, care te îndrumă sau îți dau anumite informații.

Mistreț
2024 este un an care aduce pentru tine un noroc neașteptat. Specialistul consideră că este o perioadă benefică din belșug.

080
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.