Media

Cine este Adrian „Elicopter” Dumitru. Este student la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București

În rândurile de mai jos îți vom spune cine este Adrian „Elicopter de Luptă” Dumitru. Tânărul este student la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București. Iată ce se știe despre cunoscutul influencer de pe TikTok!

Povestea lui Adrian Elicopter de Luptă, cunoscut influencer

Adrian Dumitru, cunoscut pe TikTok sub pseudonimul Adrian Elicopter de Luptă, a devenit popular datorită clipurilor amuzante care au ajuns la un public larg și din cauza unui video în care arată mâncare plină de viermi și gândaci servită la cantina instituției unde învață.

El a fost implicat într-un mic scandal. După ce a fost mediatizat cazul tragic al fetelor de 15 ani din Lupeni, județul Hunedoara, care s-au omorât din cauza agresiunii colegilor de liceu, viitorul ofițer de poliție a comentat sarcastic cazul pe Threads. Comentariul său a devenit viral, iar el a recunoscut că a greșit, spunând că nu a înțeles contextul și și-a cerut public scuze.

Odată ce mai multe videoclipuri create de Adrian Dumitru pe canalul său de TikTok au devenit virale, acesta a început să fie urmărit de un public mult mai larg, câștigând o notorietate considerabilă. După ce a evidențiat problemele cu care se confruntă studenții de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, cuvintele sale au început să fie luate în serios. Astfel, a devenit o influență în mediul online.

Datorită cifrelor impresionante de urmăritori, mai multe branduri au început să-l implice în campanii, iar Adrian Dumitru a început să câștige primele sume de bani din online.

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, l-a invitat să participe într-o emisiune-concurs de pe YouTube alături de mai mulți influenceri, printre care Erika Isaac, Vlad Munteanu, Vlad Neamțu, Cezara Cristescu, David Ioan, Iorga și Maya.

După încheierea emisiunii BUZZ House, câștigată de Costi Max, Selly a decis să producă și un film cu același nume, avându-i pe aceiași concurenți din ultimul sezon BUZZ House.

Adrian Dumitru este student la Academia de Poliție
Adrian Elicopter de Luptă este în al patrulea an de studiu la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București.

Tânărul este din Budeasa, un sat pe care el l-a făcut cunoscut pe rețelele de socializare. Influencerul este mândru cu zona de unde provine.

Ce relație are cu Iorga
În timpul emisiunii lui Selly, Adrian Elicopter de Luptă a dezvoltat o relație strânsă cu Iorga, postând ulterior numeroase videoclipuri împreună și creând conținut pe rețelele de socializare.

Mai ales pe platforma TikTok, unde influencerul se afișează tot mai des cu Iorga, urmăritorii celor doi cred că aceștia au o relație și nu vor să recunoască.

026
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.