Știri

Ultimă oră! Un avion a rămas fară trenul de aterizare și a fost nevoit să aterizeze de urgență. Starea echipajului

Un avion cargo FedEx s-a confruntat cu o situatie tensionata miercuri, cand a executat o aterizare pe burta pe aeroportul din Istanbul, in urma unei defectiuni la trenul de aterizare.

Avionul cargo Boeing 763, care opera pe ruta Paris-Istanbul, a intampinat probleme cu trenul de aterizare in timpul zborului, ceea ce a determinat echipajul sa ceara permisiunea de a ateriza pe burta de la turnul de control al aeroportului din Istanbul, transmite agentia de stiri Novinite.

Ca raspuns, aeroportul a initiat rapid protocoalele de urgenta, trimitand echipele Serviciului de salvare si de stingere a incendiilor de pe aeroport pe pista, in asteptarea aterizarii dificile.

In ciuda gravitatii situatiei, echipajul calificat a reusit sa execute cu succes o aterizare pe burta, aducand aeronava la sol in siguranta, fara a se raporta raniri ale echipajului sau daune la incarcatura.

Incidentul a avut loc pe pista 16R a aeroportului din Istanbul, ceea ce a dus la inchiderea temporara a pistei pentru a facilita indepartarea aeronavei de la fata locului.

In timp ce investigatiile privind cauza defectiunii trenului de aterizare continua, autoritatile lucreaza cu sarguinta pentru a asigura siguranta si eficienta operatiunilor de pe aeroport.

038
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.