Știri

Horoscop 13-19 mai 2024 cu Mariana Cojocaru. Venus Cazimi în Taur va răscoli toate zodiile

Horoscop 13-19 mai 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna mai 2024.

Horoscop 13-19 mai 2024

Ne pregătim de un mare eveniment astral numit Venus Cazimi. Planeta își va lua energia maximă din inima Soarelui în Taur, în domiciliu. Taurul are doi patroni: Venus și Luna. Cum avem Venus Cazimi zilele acestea, e bine să știți că acest aspect unic anunță oportunități neașteptate. Aspecte pozitive datorită inflexiunii care există cu foarte multe planete în aspecte de trigonocrație, sextil, cuadratură, ceea ce indică un plus. Vin oportunități și beneficii!

Timpul s-a comprimat și foarte multe aspecte, datorită constrângerilor care sunt sus, se pot reflecta și jos. De aceea poate să existe și reversul medaliei! Vom lua doar ceea ce este bun pentru noi. Venus Cazimi mai anunță angajament și disciplină. Cei care au fost indisciplinați sau nu și-au onorat la timp angajamentele, inclusiv sociale sau profesionale, au parte de reversul medaliei.

Va fi o extra energie care dă binețe sufletului în sensul bun, adică relațiile de familie, cele statornice sau de suflet. Va fi o extra energie care va avea, ca și punct maxim, data de 8.08.2024, despre care veți găsi informații pe contul de YouTube Playtech Știri. Venus Cazimi din Taur purifică, luminează, augumentează calitățile fiecărui descălecat pe Geea, Terra.

Venus Cazimi în Taur

Poate anunța pentru spiritele superioare calde un suport emoțional. Pentru alții, poate să reprezinte un aspect de respingere. Cu aspecte selenare lângă, poate să anunțe vindecarea unei răni. Pentru alții, poate anunța vindecarea unei răni de respingere. Se întâmplă schimbări în inima Soarelui! Trebuie să fie atente persoanele care au un anume grad de irascibilitate, iritabilitate.

Poate să anunțe, pe sănătate, acumularea unor tensiuni nervoase, unor ieșiri necontrolate. Poate anticipa evenimente neașteptate care apar brusc și unele care pot să vă dea destinul peste cap, din senin, și să creeze panică și nesiguranță. Venus Cazimi are un proces anume evolutiv, care marchează ceva ce ține de naștere. Chiar de la naștere. Vorbim de o finalitate care poate să anunțe, să anticipeze ceva care se poate întâmpla peste 4 ani.

Este considerat un mic noroc, e o planetă justițiară. Vor fi aspecte care, la unii, pe Venus retrograd poate să vină cu un Venus slăbit pe astrogramă. Mai poate să fie un plus de revitalizare, ca și structură pe destin, de la Soare și apoi, de ce nu, poate să anunțe trăiri, un soi de trambulină, de salt pozitiv sau un nou început cu dreptul la cei care lucrează în anumite domenii.

Horoscop 13-19 mai 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Venus Cazimi poate anunța beneficii, daruri, spor sau bani. Alegeți bobul de neghină pentru că altfel nu aveți cum să atrageți partea pozitivă. Odată ales, se spune că trebuie să vă meargă bine. Dragoste: tensiuni în paradis, la unii cutremure existențiale, la figurat.

Taur / Ascendent Taur

Venus Cazimi este cu dedicație pentru adevărații romantici ai zodiei! Pornim de la artiști până la cei care știu să respecte cu adevărat ce înseamnă iubirea, ca sentiment înălțător, fidelitatea, tot ce are mai bun Venus Cazimi. Exclus adulterinii sau cei care umblă cu ocaua mică sau cioara vopsită pe zona de carieră și de bani.

Horoscop 13-19 mai 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Pozitiv, constructiv ca și energie benefică ce se va concentra pe sănătate și pe relația dvs profesională, la cei care lasă loc de bună ziua și nu la mitomani. Reversul medaliei există într-o astfel de situație, pentru că Venus Cazimi vine pe cea de-a 12a casă unde sunt dușmanii vizibili și invizibili.

Rac / Ascendent Rac

Vești de la cineva drag sau de la o ființă dragă. Unii leagă noi prietenii benefice, constructive și de perspectivă.

Horoscop 13-19 mai 2024. Leu / Ascendent Leu

Venus Cazimi țintește poziție socială privilegiată, recunoașterea meritelor. La cei care merită, evident, nu la cei care așteaptă pară mălăiață în gura lui nătăfleață.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Opoziția Marte-Lilith și Neptun-Lilith vă vrea cu mare băgare de seamă. Cu un ochi să fiți la făină și cu altul la slănină, datorită zodiei. Fecioarele raționale și cumpătate nu trăiesc așa, știu să își selecteze lucrurile în așa fel încât destinul să fie constructiv și productiv.

Citește mai departe horoscopul Marianei Cojocaru AICI.

073
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.