Știri

Horoscop Urania 11-17 mai 2024. Mercur aduce echilibru, unele zodii se gândesc la diete, altele la vacanţe, puţine câştigă bani

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 11 – 17 mai 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

În prima parte a zilei de 11 mai, unii nativi ar putea să se afle „pe drum”, în timpul unei călătorii sau să aștepte legăturile necesare spre localitatea de destinație. Posibile informații (vești) în puterea nopții.

Horoscop Urania 11-17 mai 2024 pentru Berbec

În prima parte a zilei de 11 mai, unii nativi ar putea să se afle „pe drum”, în timpul unei călătorii sau să aștepte legăturile necesare spre localitatea de destinație. Posibile informații (vești) în puterea nopții.

Între 11 mai, după ora 6:13′, și 13 mai la prânz, griji legate de unul sau de ambii părinți, de felul în care vor decurge o serie de evenimente pe care nu le pot controla de la distanță, dar pe care le urmăresc cu atenție, cu implicare afectivă; atașament față de valorile familiale trăite mai intens ca în alte perioade.

Horoscop Urania Taur 11 – 17 mai 2024

În prima parte a zilei de 11 mai, context astral mai puțin semnificativ pentru activitățile financiare sau pentru problemele salariale curente pentru că, în acest răstimp, în țara noastră va fi noapte.

Între 11 mai, după ora 6:13′, și 13 mai la prânz, tendințe spre interiorizare, discreție, reticență în fața provocărilor la dialog. Poate că unii vor trece printr-o perioadă de învățare, alții se vor concentra pe o activitate ce necesită, printre altele, și o bună memorare a cunoștințelor asimilate, fapt care se va realiza destul de ușor printr-o bună concentrare pe obiectele de studiu.

Horoscop Urania 11-17 mai 2024 Gemeni

În prima parte a zilei de 11 mai, stare de spirit de moment care le poate da nativilor insomnie, instabilitate, dorința de a continua o activitate plăcută de peste zi sau din timpul serii (jocuri, petreceri, discuții, plimbări, activități relaxante). Între 11 mai, după ora 6:13′, și 13 mai la prânz, atitudine responsabilă față de bani și mai ales față de cheltuieli născută din dorința de a face economii ori ca o concluzie a evaluărilor de ultim moment.

Citeşte Horoscop Urania integral pe libertatea.ro

042
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.