Media

Plecare de la vârful de la Antena 3! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV a făcut anunțul, pleacă la altă televiziune

Vestea momentului în lumea televiziunii românești! O prezentatoare TV, foarte cunoscută și îndrăgită de români, a plecat de la Antena 3. Iată unde o puteți vedea pe fosta vedetă a trustului Intact, chiar din acest weekend!

Schimbare majoră în trustul Intact! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Antena 3 a părăsit postul de televiziune. Schimbarea va avea loc chiar în acest weekend.

Antena 3 își pierde una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare.

Mai exact, este vorba despre una dintre prezentatoarele care a revenit pe micul ecran de puțină vreme, după o perioadă de pauză. În timpul în care nu a fost prezentă la pupitrul știrilor, jurnalista s-a dedicat creșterii fiului său. Acum, aceasta este gata să înceapă un nou capitol al carierei. Nadina Câmpean se va alătura în acest weekend echipei Observator, la Antena 1, acolo unde, și-a început, de fapt, activitatea în mass-media.

Nadina Câmpean va prezenta, începând de sâmbătă, de pe data de 10 mai 2024, Observatorul orei 19, în fiecare weekend.

„Vin la Observator cu o experiență de 20 de ani în televiziune, timp în care am învățat ceva nou în fiecare zi, la fiecare breaking news sau ediție specială prezentate.

Recunosc că am emoții pentru primul Observator, însă sunt emoțiile de care am nevoie pentru a construi ceva spectaculos și autentic. Sunt foarte entuziasmată de tot ceea ce presupune acest început, mai ales că mă leagă atât de multe de echipa Observator”, a fost mesajul transmis de Nadina Câmpean.

Nadina Câmpean se întoarce la Antena 1

Jurnalista a mărturisit că abia așteaptă să se întoarcă la pupitrul Observatorului. Mai mult, prezentatoarea TV a subliniat că este emoționată mai ales că a putut să se întâlnească din nou cu colegi care i-au fost alături și în 2004.

„Am regăsit aici oameni alături de care mi-am început cariera în 2004, cum este Alessandra Stoicescu, care mi-a dat prima pasă de live, și oameni pe care îi știam prin prisma profesionalismului de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Suntem deja o echipă și vom fi împreună vocea oamenilor care vor să fie auziți și respectați”, a mai spus Nadina Câmpean.

Nadina Câmpean și-a făcut debutul în lumea presei la Observator în anul 2004, atunci când era specializată pe domeniul Justiției. La acea vreme, jurnalista a bifat numeroase transmisii de la evenimente majore. În ultimii 15 ani, prezentatoarea TV a fost imaginea principalelor jurnale de știri și ediții speciale la Antena 3 CNN.

066
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.