Magazin

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna până pe 18 mai 2024. O perioadă plină de încercări care ne va arăta ce se întâmplă de fapt în jurul nostru

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 12 – 18 mai 2024.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 12 – 18 mai 2024

„O perioadă plină de încercări care ne va arăta ce se întâmplă de fapt în jurul nostru. Ne dorim cu adevărat să știm care este realitatea vieții noastre, ne dorim să știm în ce contexte astrale ne găsim, ne dorim să știm ce provocări ne va aduce ziua ce urmează și în primul și în primul rând ce misiune avem și cum putem să mulțumim astfel încât toate lucrurile să își urmeze cursul firesc.

O perioadă care conține un paradox din punctul de vedere al sensului ei, putem să înțelegem că planetele acum sunt dispuse atât pe ultimele zodii, cât și pe primele zodii. Un specific care trebuie să își găsească interpretarea. Acest Saturn și Neptun pe semnul peștilor, ultimul semn din zodiac pun o emblemă spiritual-filosofică despre care am tot discutat.

Problema este că celelalte planete se regăsesc acum pe primele zodii din zodiac și evident vin și ele cu provocările lor. În acest tandem devine din ce în ce mai greu de descifrat lucrurile, dinamica pe care o dau primele zodii din zodiac este una și introspecția la care ne invită Saturn și Neptun pe ultimul semn din zodiac este alta”, a declarat Alina Bădic la începutul emisiunii”.

Berbec

Marte se găsește în semnul dumneavoastră, el face o conjuncție superbă cu Nodul Nord aflat aici, până în 2025. Ca atare, această conjuncție Marte-Nodul Nord imprimă o dinamică foarte specifică acestor nativi, vă veți simți extraordinar de puternici, dornici să intrați în acțiuni și activități de o forță mai specială. Vă veți da seama că dacă cineva vine cu o propunere care nu are această dinamică mai atipică ca și specifică nu sunteți interesați.

Taur

Această perioadă este încărcată de semnificații grație conjuncției Venus, Soare, Uranus, Jupiter, toate pe acest semn al dumneavoastră care vine cu o încărcătură foarte specială, vorbim despre faptul că nu este ușor nici atunci când planetele se găsesc în semnul nostru și sunt perfect aspectate, nu este atât de ușor să le găsim înțelesul. Pentru nativii Taur este foarte important să înțeleagă semnificația relațiilor din această perioadă, sunt relații foarte prolifice, vor duce undeva.

Gemeni

Sunt zodii foarte entuziaste și nu prea vă temeți, nu sunteți prăpăstioși precum alte zodii care își iau foarte multe măsuri de precauție, dar nu este chiar rău în această perioadă să ne luăm măsuri de precauție. Pentru Gemeni e o perioadă în care aș spune planetele din casa a 12-a devin foarte puternice, aveți protecție divină cu Jupiter pe casa a 12-a, Jupiter conjunct cu Uranus arată foarte multe idei care vă pot veni mai ales în stare de meditație, într-o stare de veghe, când nu sunteți foarte activi, nu sunteți plecați încercați să aveți cât mai multe momente de introspecție.

Rac

Perioada aduce foarte multe situații, aș spune deosebite pentru raci, situații în care uneori vi s epare că nu vă regăsiți, alteori vi se pare că v-a pus Dumnezeu mâna în cap. Este o peruoadă în care racii ai două alternative, fie se simt ca în rai, fie simt că trebuie să plece, trebuie să fugă, să se extragă dintr-un anumit context. Problema este că aceste situații nu sunt foarte constante, ceea ce într-o zi vă mulțumește și vă puteți simți extraordinar de bine, în altă zi puteți să simțiți că lucrurile au scăpat de sub control și că nu vă mai reprezintă nimic.

Leu

Saturn și Neptun se găsesc în continuare pe casa paranormalului, pe casa Scorpionului. Intuiție, semne, semnale, simbolistică, mesaje din astral, lumea de dincolo este aproape lumea dumneavoastră, chiar de multe ori vă veți mira cum simțiți anumite aspecte, nu trebuie neapărat să le și comunicați dar cu siguranță simțiți lucrurile diferit. Este o periaodă în care trebuie să avem anumite rezerve. Trebuie să fim foarte echilibrați, chiar și atunci când suntem aproape siguri de ceva trebuie să ne păastrăm o rezervă.

Fecioară

Cu adevărat căutați un răspuns. Este un răspuns care va veni în mod cert din astral. Avem foarte multă zonă, astralul devine foarte explicit în această perioadă și pe undeva nativii Fecioară în sfârșit au realizări și surprize plăcute din partea anturajului, din partea prietenilor, din partea partenerului de viață pentru că au fost încercări neplăcute în ultima perioadă șia cum începeți să înțelegeți că puteți aprecia orice formă de reușită și realizare. Nu trebuie să fim tot timpul pe o culme, nu ești tot timpul în vârful piramidei și totuși poți găsi forme de mulțumire și pe alte niveluri.

Balanța

Nativii Balanță primesc un ajutor substanțial din partea Universului dar trebuie să mai primească un ajutor și din partea celorlalți. Ca orice semn venusian aveți așteptări din partea anturajului. Au o legătură interesantă cu ceva ce s-a petrecut altădată și chiar nu ezitați să vă explicați anumite trăiri, anumite simțiri pe care le aveți în această perioadă. Mergeți pe mâna sufletului este sfatul meu pentru toate zodiile în acest moment, chiar dacă s-ar putea să aveți zile în care simțiți că tot universul pică pe tine, cum se spune.

Scorpion

O perioadă în care avem mult dinamism, este bine să acționăm, să facem acțiuni, să ne implicăm cu mult curaj, dar și cu strategie. Cei care sunt buni sstrategi pot debloca energii, de exemplu acum cu Acest Neptun pe ultimele grade sunt foarte multe energii blocate, ca și cum ai avea multe lucruri îngrămădite în colțurile camerei.

Chiar dacă centrul camerei este superb, ai făcut ceva absolut estetic impecabil în mijlocul camerei, numai faptul că tu știi că în colțurile camerei ai tot felul de obiecte înghesuite și pline de praf parcă nu îți dă o stare de bine chiar dacă nu le vezi, pentru că tu te uiți doar în centrul camerei dar știi că sunt acolo. Așa este acest Neptun pe final de Pești.

Săgetător

Au stat într-un con de umbră în ultima perioadă din cauza unor mici provocări pe linie sufletească, energetică, au fost destul de supărați și pe undeva dezechilibrați de anumite evenimente pentru că nu a fost foarte confortabil acest saturn și neptun pe casa racului, a produs ceva dezechilbre. Știm că semnele de foc nu sunt foarte confortabile problemele care perturbă zona lunară, cu experiențe dure pe plan afectiv sau pe plan emoțional.

Capricorn

Își înțeleg destunul, este singurul lucru pe care îl putem spune cu certitudine în această perioadă. Am întâlnit mulți nativi Capricorn care spun: nici nu mă mai interesează că sufăr sau că este ceva care mă tulbură. Pur și simplu vreau să îmi înțeleg destinul și nativii Capricorn vor face în așa fel încât vor ajunge la o concluzie, vor încerca să înțeleagă exact acele elemente care îi tulburau până acum.

Vărsător

Planeta de forță, chiar guvernatorul dumneavoastră acum, se află într-o poziție strategică. Avem această conjuncție absolut superbă cu Jupiter și cu Soarele, ca atare pentru nativii Vărsător devine foarte interesant ceea ce primesc ca mesaj din astral.

Vă interesează foarte mult ce mesaje vă trimite Universul. Înțelegeți niște lucruri care dacă pentru Lei era activă forța paranormalului pentru dumneavoastră devine foarte important să fiți vizionari, să înțelegeți cam încotro se îndreaptă profesia dumneavoastră, cam în ce casă vă doriți să locuiți, cam ce fel de prieteni o să aveți peste 10 ani. Începeți să intrați pe un segment care vi s eadresează foarte explicit și parcă vă rpoeictează peste niște ani.

Pești

Cea mai mare putere în această perioadă rămâne planeta care vă guvernează, și anume Neptun. Vorbește despre o incredibilă putere de a vă reface, dar nu de a vă reface energetic așa cum suntem noi obișnuiți cu acest termen, să ne simțim mai bine, mai vital, este vorba despr eo refacere a structurii noastre în ansamblul ei, practic prin înțelegerea tuturor experiențelor de viață princ are trecem putem să înțelegem ce ni se întâmplă să ne poziționăm corect și astfel să ne încărcăm bateriile să nu ne mai devitalizeze nimic.

Horoscopul Alinei Bădic este prezentat în fiecare sămbătă la b1tv.ro.

0139
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.