Știri

Mută un băț de chibrit, în mai puțin de 10 secunde, pentru a rezolva ecuația. Testul pe care îl rezolvă doar cei cu IQ ridicat

Vrei să știi dacă ai IQ de geniu și poți rezolva rapid un test de inteligență? Cui nu îi plac astfel de puzzle-uri, mai ales cele care reprezintă adevărate provocări? Ne-am gândit că ar fi distractiv să-ți propunem un test simplu, tot ce ai de făcut este să muți un singur băț de chibrit pentru ca ecuaţia să fie corectă, dar atenţie, ai doar 10 secunde la dispoziție!

Testele IQ sunt foarte populare printre utilizatorii de internet. Deși le dau adesea oamenilor dificultăți, mai ales atunci când provocările trebuie rezolvate într-un timp scurt, este o modalitate prin care mulți se relaxează, dar, cel mai important, astfel de teste au scopul de a măsura capacitatea de raționament a unei persoane și determină nivelul tău de concentrare și gândirea logică pe baza unei situații date, pentru a putea răspunde corect la o anumită întrebare.

Mută un singur băț de chibrit pentru ca ecuaţia să fie corectă

Unul dintre cele mai distractive teste de inteligență este cel care folosește chibrituri pentru a obține numărul dorit prin simpla mutare a bețelor. Prin urmare, în testul de astăzi, tot ce ai de făcut este să muți un singur băț de chibrit pentru ca ecuaţia să fie corectă. Atenție, însă! Ai doar 10 secunde la dispoziție!

După cum puteți vedea, aici este o operație matematică, o adunare. Suntem cu toții de acord că rezultatul este fals. Scopul tău este să modifici operația prin mutarea unui singur băț de chibrit astfel încât să fie rezultatul corect. Așadar, imaginea ne spune că 47+6=95. Ce mutare trebuie să faci că ecuaţia să fie corectă? Timpul tău începe acum!

Chiar și atunci când pare că ești blocat, nu renunța. Continuă să explorezi și să încerci noi abordări până când găsești soluția. Dacă nu ai reușit, nu îți face griji, îți spune noi răspunsul corect.

Dacă ai reușit să rezolvi acest puzzle de chibrituri complicat, te-ai întrecut pe tine însuți. Dar dacă nu ai reușit să rezolvi, nu-ți pierde speranța! Am inclus mai sus soluția acestui test. Îndepărtăm bățul de chibrit de la numărul 9 și îl mutăm la numărul 6. Astfel, ecuația va fi: 47+8=55, ceea ce este corect.

0177
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.