Știri

Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare

Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Adrian Mutu şi Consuelo s-au iubit ca în poveşti şi au fost căsătoriţi între 2005 şi 2013.

Cei doi au împreună două fete superbe, pe Adriana şi Maya. De dragul copiilor, Adrian Mutu şi Consuelo au rămas în relaţii civilizate. După divorţul de Adrian Mutu, puţine lucruri se mai ştiu despre a doua soţie a lui Adrian Mutu. Ajunsă la 51 de ani, Consuelo e la fel de sexy ca pe vremea când era căsătorită cu „Briliantul”.

Consuelo locuieşte în Republica Dominicană, alături de cele două fetiţe pe care le are cu Adrian Mutu. Consuelo şi-a deschis şi o afacere. Are o agenţie imobiliară care se ocupă de vânzarea locuinţelor de lux. Fostul fotomodel a jucat în filme.

Fostul atacant al naționalei României se află la cea de-a 3-a căsnicie, cu Sandra Mutu. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și Consuelo Matos și, per total, are 4 copii. Pe Mario, din prima căsnicie, fetele Adriana și Maya, din relația cu Consuelo, și pe Tiago, din căsnicia actuală, cu Sandra. De altfel, Adrian Mutu a rămas în relaţii bune şi cu Alexandra Dinu, prima soţie, aşa cum fostul antrenor de la Rapid şi CFR Cluj a dezvăluit.

„E o relație normală (n.r. – cu Alexandra Dinu). Nu avem niciun fel de probleme. Fiecare își vede de treaba lui, dacă avem ocazia să vorbim despre Mario o facem. Și cu Consuelo la fel.

Altă problemă, cu fetele, că vor să studieze, acum, în Europa. Trebuie să le fac pașapoartele românești. Cea mare are 17 ani. Acum are prieten, de aici a început să se deterioreze relația noastră, că și-a făcut prieten”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.ro.

020
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.