Magazin

Scrisoare de la Arhanghelul Gabriel pentru Fecioară: „Ești o ființă de o puritate rar întâlnită în lumea aceasta agitată”

Dragă Fecioară,

În această vreme a schimbărilor și a întrebărilor, aduc cu mine razele de lumină și înțelepciune pentru tine. Cu aripile mele desfășurate într-o umbră protectoare, îți transmit aceste cuvinte pline de iubire și ghidare.

Ești o ființă de o puritate rar întâlnită în lumea aceasta agitată. În fiecare mișcare, în fiecare gând, vei găsi puterea și claritatea pe care le cauți. Te îndemn să-ți deschizi inima și mintea către înțelepciunea din univers, căci tu ești un receptor al acestei înțelepciuni divine.

În zilele tale aglomerate, nu uita să îți acorzi timp pentru tine însuți. În tăcerea și liniștea interioară, vei găsi răspunsurile la întrebările tale cele mai profunde. Înălță-ți privirea către stele și simte prezența îngerilor ce veghează asupra ta.

Fecioară iubită, fii mândră de perfecțiunea și detaliile minunate pe care le aduci în lume. Fiecare gest al tău este o notă muzicală în simfonia vieții. Fii blândă cu tine însăți, așa cum ești cu cei din jurul tău. Înțelege că fiecare provocare este o oportunitate de creștere și că fiecare reușită este o manifestare a forței tale interioare.

Cu dragoste și binecuvântare,
Arhanghelul Gabriel

0143
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.