Știri

Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Reacția lui Mihai Dragomir, când a aflat că el este câștigătorul sezonului 13! Concurentul a fost copleșit: ”Parcă m-a lovit…”

Mihai Dragomir a câștigat marele premiu al sezonului 13 și pleacă acasă cu 30.000 euro! Concurentul a fost copleșit de emoții când și-a auzit numele în momentul în care Irina Fodor a anunțat câștigătorul. Iată cum a reacționat și ce gest a făcut!

Sezonul 13 la Chefi la cuțite a luat sfârșit! Din mii de concurenți, Mihai Dragomir a reușit să obțină premiul cel mare al acestui sezon.

Finalistul a obținut titlul la care a visat de șașe ani, când a intrat prima dată în platoul Chefi la cuțite. Iată, însă, că munca și devotamentul au dat roade!

Mihai Dragomir a ajuns în platoul Chefi la cuțite cu o dedicație ieșită din comun, iar evoluția sa a fost fulminantă.

Încă din prima ediție în care a apărut l-a convins pe Ștefan Popescu că merită să primească din partea lui cuțitul de aur. Cheful a avut foarte mare încredere în el și în abilitățile pe care le are.

În momentul în care și-a auzit numele, Mihai Dragomir și-a luat în brațe echipa, inclusiv pe Alexandru Sautner, care a fost în culmea fericirii. Imaginile sunt emoționante și exprimă fericirea pe care a simțit-o concurentul. După ani întregi de muncă, acesta a ajuns în momentul la care a visat.

”Chef Mihai Dragomir. Toată munca pe care am depus-o, de acum șase ani de când am fost eliminat din bootcamp, am muncit pentru acest titlu”, a declarat Mihai Dragomir, la Chefi la cuțite.

Ștefan Popescu i-a oferit cuțitul său de aur în etapa de preselecții, în momentul în care a văzut un potențial uriaș în el. Cheful a fost mândru de rezultatele pe care le-a avut în marea finală și de faptul că a reușit să gătească pe măsura așteptărilor juraților care i-au degustat preparatele.

”Omul a venit aici să gătească și a făcut-o bine! Bravo, Mihai! Am crezut în omul acesta de la început și a câștigat! Trăiesc o bucurie enormă. L-am luat în brațe. Sunt fericit!”, a spus Ștefan Popescu, la Chefi la cuțite.

CITEȘTE ȘI:

076
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.