Știri

Final de linie: RCS&RDS s-a închis. Ce îl înlocuiește

RCS & RDS, unul dintre principalii furnizori de servicii convergente de comunicaţii electronice din România, anunţă schimbarea denumirii companiei în Digi Romania, începând din 15 mai.

Tranziţia marchează un nou capitol în evoluţia şi consolidarea poziţiei companiei pe piaţa de telecomunicaţii, potrivit informaţiilor furnizate de Digi, care va continua investiţiile în tehnologie şi în extinderea şi modernizarea infrastructurii.

“Sub noua identitate, Digi Romania, abordăm o nouă etapă în traiectoria noastră. Ne propunem să explorăm noi oportunităţi prin care să răspundem aşteptărilor şi cerinţelor tot mai complexe ale abonaţilor noştri, prin soluţii performante menite să faciliteze şi să îmbunătăţească experienţa de conectivitate”, explică Serghei Bulgac, Director General Digi Romania.

La finalul anului 2023, Digi acoperea prin infrastructura extinsă de fibră optică peste 9,1 milioane de locuinţe şi deservea peste 5,7 milioane de abonaţi ai serviciului de televiziune, 4,6 milioane de clienţi ai serviciilor broadband (internet fix şi date), peste 5,8 milioane de utilizatori de telefonie mobilă şi 890 de mii de abonaţi de telefonie fixă pe piaţa locală.

052
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.